18.9 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCântăreaţa Cheryl Cole s-a căsătorit în secret

Cântăreaţa Cheryl Cole s-a căsătorit în secret

Cântăreaţa britanică Cheryl Cole s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Jean-Bernard Fernandez-Versini, după o relaţie de doar trei luni, relatează Mediafax.

Cântăreaţa i-a luat prin surprindere pe fanii, duminică seară, în momentul în care a publicat pe contul ei de pe reţeaua Instagram o fotografie cu noua ei verighetă, informează contactmusic.com.

"De obicei, nu discut despre viaţa mea personală, dar, pentru a pune capăt speculaţiilor, vreau să împărtăşesc cu voi această veste bună: m-am căsătorit cu Jean-Bernard pe 7 iulie 2014. Suntem foarte fericiţi şi încântaţi de ideea că vieţile noastre vor continua de acum înainte împreună ", a scris Cheryl Cole în mesajul care însoţeşte acea fotografie.

Cheryl Cole şi Jean-Bernard Fernandez-Versini, un patron de restaurante din Franţa, şi-au început relaţia în luna aprilie şi au apărut pentru prima dată împreună în public în mai, la diverse evenimente organizate la Festivalul de Film de la Cannes.

Potrivit presei britanice, căsătoria lor a avut loc pe plajă, în Insulele Mustique din Marea Caraibilor. Tabloidul The Sun afirmă că la eveniment au asistat doar patru persoane, printre care s-a aflat mama miresei, Joan Callaghan.

Cheryl Cole a fost căsătorită cu fotbalistul englez Ashley Cole, de care a divorţat în 2010, din cauza infidelităţilor acestuia. Ulterior, cântăreaţa a avut relaţii cu dansatorii Derek Hough şi Tre Holloway.

Cele mai citite

Actorul francez Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru agresiune sexuală

Actorul francez Gerard Depardieu a fost interogat de poliție în legătură cu agresiuni sexuale asupra a două femei, au declarat surse din cadrul poliției,...

Guvernul acordă noi ajutoare umanitare pentru populația civilă din Fâșia Gaza

România continuă acordarea de asistență umanitară populației civile din Fâșia Gaza. În cursul dimineții a fost trimis un nou transport cu produse alimentare și...

Arma de care se tem rușii!

În anii 1960, în vremurile tensionate ale Războiului Rece, o legendă a apărut în România, fascinând și intrigând imaginația poporului. Se spune că...
Ultima oră
Pe aceeași temă