11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe acuzații lansează Snoop Dogg la adresa polițiștilor care l-au arestat

Ce acuzații lansează Snoop Dogg la adresa polițiștilor care l-au arestat

Rapperul american Snoop Dogg, arestat sâmbătă în localitatea suedeză Uppsala sub suspiciunea de consum de droguri și eliberat ulterior după efectuarea unui test de urină i-a acuzat pe polițiștii care l-au arestat de rasism, potrivit Agerpres

Rapperul consideră că arestarea sa a fost motivată rasial și a postat pe contul său de pe rețeaua Instagram numeroase videoclipuri în care își argumentează punctul de vedere.

”Profilare, profilare rasială. Au venit și m-au scos din mașina mea. Este bine să fii cercetat și să nu se găsească nimic, decât să nu fii cercetat deloc”, spune Snoop Dogg într-un videoclip filmat cu telefonul său mobil în timp ce se afla în secția de poliție.

Citește și: Snoop Dogg a fumat ”iarbă” în Casa Albă

Snoop Dogg a fost oprit sâmbătă de un echipaj al poliției suedeze după ce plecase de la un concert pe care l-a susținut în Uppsala. Potrivit ofițerului de poliție, Snoop Dogg avea semnalmente care indicau că se afla sub influența consumului de droguri și a fost dus la secție pentru a fi testat, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției suedeze Christer Nordstrom pentru revista People, adăugând că după aproximativ o oră Snoop Dogg a părăsit secția de poliție.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă