15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuCe rol a REFUZAT actorul Ian McKellen, preferând să piardă 1,5 milioane...

Ce rol a REFUZAT actorul Ian McKellen, preferând să piardă 1,5 milioane de dolari

Actorul britanic Ian McKellen a refuzat un rol care i-ar fi adus 1,5 milioane de dolari și care i-ar fi impus să se costumeze în personajul Gandalf, informează luni 7sur7.be citat de Agerpres.

“Mi s-a fost oferit 1,5 milioane de dolari, pentru a oficia nunta unui cuplu celebru în California. M-aș fi putut gândi la acest lucru, dar trebuia să vin îmbrăcat în Gandalf. Le-am spus’ Îmi pare rău, dar Gandalf nu oficiază căsătorii'”, a mărturisit actorul ziarului Daily Mail.

Ian McKellen nu știa atunci de unde provenea această cerere insolită. “Tot ce știam era că fusese formulată de un om foarte bogat… Nu mă costumez niciodată în afara scenei”, a explicat actorul.

Autorul cererii a fost Sean Parker, fondator al aplicației Napster și fost președinte al Facebook. Acesta s-a căsătorit în 2013 cu Alexandra Lenas într-o pădure din Big Sur (California).

Fan al seriei “Stăpânul Inelelor”, bogatul om de afaceri le-a cerut invitaților să vină costumați în personaje din saga lui preferată. Printre ei s-au aflat Sting, Sean Lennon sau Emma Watson. Ceremonia nu ar fi fost însă completă fără Gandalf, dar actorul Ian McKellen a declinat oferta.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă