15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Ce relaţie au Smiley şi Simona Halep. Anunţ surpriză

FOTO. Ce relaţie au Smiley şi Simona Halep. Anunţ surpriză

După ce toată lumea a speculat că au o legătură romantică, Smiley a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu Simona Halep. Așa cum se așteptau mulți, cei doi sunt doar amici. Interpretul recunoaște că a fost surprins de toate zvonurile care au apărut despre relația dintre ei, scrie Libertatea.

„Nu am niciun fel de legătură romantică cu Simona Halep. Ne-am văzut de două ori în viaţa noastră: o dată la un antrenament de-al ei şi o dată la un meci. M-a surprins că s-a scris despre asta şi că s-a făcut o legătură între asta, dar pe mine nu m-a întrebat nimeni. Ultima dată am plâns anul trecut. Nu-mi place că oamenii au început să caute doar senzaţionalul şi nu senzaţionalul la modul extraordinar, ci cel pe care-l putem bârfi la colţul blocului. Mi se pare că dacă nu există ceva de genul, nu mai e interesant”, a declarat Smiley la un post de televiziune, preluat de Libertatea.

Aceste declaraţii au apărut după ce speculaţiile asupra unei eventuale relaţii au fost alimentate de Smiley, care a distribuit un link pe Facebook, imediat după ce Simona Halep a câştigat turneul de la Madrid. Materialul ales de Smiley are un titlu care îndeamnă speculaţii: "Cea mai frumoasă privire a unei femei", scrie în dreptul imaginii cu Simona Halep. Este un text scris de Cristian Tudor Popescu, o cronică elogioasă adusă jucătoarei, după titlul câştigat în capitala Spaniei.

Astăzi artistul a postat, luni, pe pagina lui de Facebook o fotografie, din care să reiasă clar că e vorba doar de prietenie. Iar mesajul transmite clar că el susţine toţi sportivii buni din ţară.

"Sunt mandru de ei pentru ca sunt campioni si-mi dau like, pentru ca am avut sansa sa-i cunosc: Simona Halep, Horia Tecau. Regret acum ca nu am o fotografie si cu lotul CSM Bucuresti. Hai, Romania!"

Foto: Smiley/Facebook

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă