15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO: Prinţul George a urcat în cabina de comandă a unui avion...

FOTO: Prinţul George a urcat în cabina de comandă a unui avion de vânătoare

Prințul George, care va împlini vârsta de trei ani la 22 iulie, a urcat, vineri, în cabina de comandă a unui avion de vânătoare, informează AFP, citat de Agerpres.

Ducele de Cambridge l-a ajutat pe fiul său să se instaleze în cabina de pilotaj a unui „Hawk”, avionul emblematic al echipei de acrobaţie aeriană „Red Arrows” a Royal Air Force, în timpul unui miting aerian la Fairford, în sud-vestul Angliei. 

Echipat cu o cască albastră de protecţie fonică, prinţul George a ajuns și la bordul unui elicopter „Squirrel”, însoţit de mama sa Kate, ducesă de Cambridge, în timp ce prinţul William s-a instalat pe locul pilotului.

„Aşa cum mă aşteptam, prinţul George a fost impresionat un pic de zgomot şi de faptul de a fi în interiorul unui elicopter”, a declarat locotenentul Jim Hobkirk, care a însoţit familia regală în cursul acestei vizite. 

 Prinţul William cunoaşte bine elicopterul deoarece pe acest aparat şi-a luat brevetul de pilot, specializare pe care o exercită acum lucrând part-time în cadrul unui serviciu de ambulanţă aeriană, mai notează AFP. 

 

Cele mai citite

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă