18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Șeful Camerei Deputaților, la a doua căsătorie. Cum au arătat mirii...

FOTO. Șeful Camerei Deputaților, la a doua căsătorie. Cum au arătat mirii și ce invitați au avut la petrecere

Președintele Camerei Deputaților, social democratul Valeriu Zgonea s-a căsătorit pentru a doua oară cu fosta lui subalternă, Laura Bumbu. 

Căsătoria religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, din centrul Capitalei. După ce ceremonia s-a finalizat, a urmat o petrecere la Palatul Snagov, unde cuplul s-a distrat alături de peste 300 de invitați. 

Printre cei care au particpat la nunta lui Zgonea  au fost colegii săi de partid, miniștrii Rovana Plumb și Gabriela Szabo și senatoarea Gabriela Firea cu soțul său primarul din Voluntari, Florentin Pandele.

Premierul Victor Ponta nu a putut merge la nunta lui Zgonea, întrucât încă se află la o clinică din Istanbul unde se reface după operație de ligamente suferită tot în Turcia. A fost însă prezent socrul său, senatorul Ilie Sârbu.

Valeriu Zgonea a postat pe Facebook două fotografii de la nuntă alături de un mesaj în care își declara dragostea pentru noua lui soție. 

”Vă doresc tuturor să simțiți fericirea şi împlinirea pe care doar dragostea le poate aduce. Eu sunt norocos pentru că am întâlnit o persoană minunată, care m-a învățat că în viață te poți îndrăgosti de mai multe ori, dar cu adevărat poți iubi o singură dată! Laura, îți mulțumesc! Te iubesc!”, a scris deputatul PSD pe Facebook. 

Cele mai citite

Sfânta Lumină va fi adusă, sâmbătă seara, de la Ierusalim

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, sâmbătă seara, de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va...

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare de astăzi. Legea, care modifică o ordonanţă de...

Guvernul începe să strângă cureaua. Majorările salariale și ale pensiilor, greu de îndeplinit

Guvernul a promis majorări de salarii și pensii, iar acum ministrul finanțelor, Marcel Boloș, trage un semnal de alarmă că nu mai sunt bani...
Ultima oră
Pe aceeași temă