20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuKylie Minogue împlineşte 47 de ani. Cum arăta artista când era copil

Kylie Minogue împlineşte 47 de ani. Cum arăta artista când era copil

Artista australiană Kylie Minogue a împlinit, joi, vârsta de 47 de ani. Vedeta a postat o fotografie din copilărie pe pagina ei de Facebook, ca să marcheze ziua de naștere.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arăta Kylie Minogue când era copil şi alte imagini din viaţa personală a artistei.

Alături de poză, artista a postat şi un mesaj în limba engleză: „Este ziua mea… este ziua mea! Le transmit toată dragostea tuturor celor care îmi îmbogăţesc viaţa! Vă mulţumesc pentru tot!!!! Vă iubesc!!!!”, a scris Kylie Minogue pe pagina ei de Facebook. 

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu îşi dezvăluie rutina de dimineaţă. Ce mănâncă la micul dejun

Artista a devenit cunoscută la sfârșitul anilor 1980, prin rolul jucat în serialul australian „Neighbours”. În anul 1987, şi-a început cariera în muzica pop. 

Între filmele în care a jucat artista se numără „The Delinquents”, „Street Fighter”, „Bio-Dome”, „Moulin Rouge!”, „Jack & Diane”, „Holy Motors”şi „San Andreas”.

De asemenea, Kylie Minogue a avut apariţii în serialele de televiziune „The Vicar of Dibley”, „Doctor Who” şi „Young & Hungry”.

Artista a lansat 12 albume muzicale, „Kylie” (1988), „Enjoy Yourself” (1989), „Rhythm of Love” (1990), „Let’s Get to It” (1991), „Kylie Minogue” (1994), „Impossible Princess” (1997), „Light Years” (2000), „Fever” (2001), „Body Language” (2003), „X” (2007), „Aphrodite” (2010) şi „Kiss Me Once” (2014). 

 

Cele mai citite

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

Floriile 2024, duminica dinainte de Paște. De ce se sfințesc ramurile de salcie

Floriile, duminica dinaintea Paștelui, reprezintă un moment de profundă semnificație în calendarul creștin. În această zi, creștinii marchează Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, un eveniment...

Momente jenante cu un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie în timpul unei emisiuni

Rageh Omaar, în vârstă de 56 de ani, a prezentat vineri emisiunea News At Ten de la ITV News. El s-a comportat ciudat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă