13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPatru apeluri de urgenţă, în trei ani, de la reşedinţa lui Prince

Patru apeluri de urgenţă, în trei ani, de la reşedinţa lui Prince

Din 2013 şi până la moartea lui Prince, la 21 aprilie 2016, au fost trimise patru apeluri la numărul special de urgenţă 911 de la reşedinţa starului, conform unor informaţii oferite de poliţia din Carver County, informează CNN.

 Toate cele patru apeluri au fost clasificate drept urgenţe medicale. Datele acestor apeluri sunt 23 octombrie 2013, 9 august 2015, 6 septembrie 2015 şi, evident, 21 aprilie 2016, ziua în care Prince a murit.

 În pofida statutului de celebritate, lui Prince i-a plăcut să ducă o viaţă retrasă, ascunsă de ochii lumii, iar la o săptămână după ce corpul său a fost găsit fără suflare într-un lift din reşedinţa sa din Paisley Park, circumstanţele morţii sale sunt încă necunoscute.

 Cauzele şi rezultatele primelor trei apeluri la numărul de urgenţă nu sunt încă cunoscute.

 Singurele informaţii detaliate ce au fost puse la dispoziţia presei sunt cele legate de circumstanţele în care a fost descoperit cadavrul lui Prince. "La 21 aprilie 2016, la ora 09:43, echipaje de poliţie, pompieri şi personal medical, au răspuns la un apel de urgenţă de la Paisley Park 7810 Audubon Dr., Chanhassen, MN. Poliţiştii, personalul medical şi pompierii au ajuns la faţa locului la ora 09:48 şi au găsit o persoană adultă, fără cunoştinţă, căzută în lift. Ei au încercat fără succes să o resusciteze. Decesul a fost pronunţat la ora 10:07. Persoana a fost identificată drept Prince Rogers Nelson (57 de ani) din Chanhassen".

 Anchetatorii aşteaptă încă rezultatele autopsiei şi ale analizelor toxicologice pentru a determina cauza morţii cântăreţului. Conform unor surse, poliţia ar fi găsit asupra lui Prince medicamente pe bază de opium.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă