15.4 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuPrimele imagini cu gemenii prinţului Albert al II-lea de Monaco

Primele imagini cu gemenii prinţului Albert al II-lea de Monaco

Prinţul Albert al II-lea de Monaco şi soţia sa Charlène au dat publicităţii primele imagini oficiale cu cei doi gemeni născuţi în urmă cu două săptămâni.

Bebeluşii, născuţi la maternitatea centrului spitalicesc Princesse Grace, au primit titlurile unor vechi domenii ale familiei Grimaldi, astfel Jacques este marchiz de Baux (în Provence) şi Gabriella contesă de Carladès (în Auvergne).

Prinţul Albert al II-lea de Monaco, în vârstă de 56 de ani, s-a căsătorit, în iulie 2011, cu o fostă campioană la nataţie sud-africană Charlene Wittstock, în vârstă de 36 de ani.

El are deja doi copii, o fată şi un băiat, născuţi în afara căsătoriei şi pe care i-a recunoscut oficial după urcarea pe tron.

Jazmin Grace, în vârstă de 22 de ani, a cărei mamă este o fostă ospătăriţă americană, şi Alexandre, în vârstă de 11 ani, născut în urma unei relaţii cu o fostă însoţitoare de zbor din Franţa de origine togoleză, nu vor putea însă să-i succeadă la tron.

Cele mai citite

Minaur Baia Mare a ratat calificarea în finala EHF European Cup, după o nouă înfrângere în fața lui Valur Reykjavik

Minaur Baia Mare a ratat calificarea în finala EHF European Cup, după ce a fost învinsă acasă de echipa islandeză Valur Reykjavik, cu scorul...

Rolls-Royce își extinde fabrica pentru a putea construi mașinile mult mai încet ca în prezent

Rolls-Royce își extinde fabrica din Chichester, Anglia, cu cinci noi clădiri, construcția fiind planificată să înceapă anul viitor, scrie CNN. De obicei, atunci când un...

Meme Stoica a stabilit cine e cel mai bun atacant român. “El e!”

FCSB este noua campioană a Superligii. Echipa patronată de Gigi Becali a câștigat titlul, după ce a învins-o pe Farul lui Hagi, scor 2-1. David...
Ultima oră
Pe aceeași temă