15.4 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuSalma Hayek a pozat TOPLESS la 48 de ani. Cum s-a simţit...

Salma Hayek a pozat TOPLESS la 48 de ani. Cum s-a simţit în faţa camerei

Actriţa şi producătoarea cu origini mexicane Salma Hayek, în vârstă de 48 de ani, a pozat topless pentru publicaţia Allure. Artista a spus că a fost foarte emoţionată la începutul şedinţei foto, potrivit people.com.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginiea cu Salma Hayek topless, dar şi alte fotografii recente ale artistei.  

„Am fost foarte emoţionată la început. Am lucrat cu minunatul Patrick Demarchelier (fotograful – n.r.), iar el întotdeauna încearcă să facă şedinţe foto cu cât mai puţine haine. Totuşi, nu mi-am dat jos pantalonii”, a spus Salma Hayek.

De asemenea, artista a spus că este mulţumită de rezultatul şedinţei foto, întrucât fotografiile nu par vulgare.

Cu ocazia şedinţei foto pentru Allure, actriţa a mărturisit că, atunci când era mai tânără, cineva i-a sugerat să facă injecţii cu botox, ca să prevină apariţia ridurilor. „Mulţumesc lui Dumnezeu că nu am făcut acest lucru”, a spus Hayek, care a precizat că schimbarea înfăţişării face parte din frumuseţea oricărei femei.

Salma Hayek s-a căsătorit în anul 2009 cu omul de afaceri François-Henri Pinault. Cei doi au împreună o fiică, Valentina, în vârstă de şapte ani.

Artista a dezvăluit că nu stă departe de fiica ei pentru lungi perioade de timp. „Nu am fost niciodată departe de fiica mea mai mult de două săptămâni”, a spus Hayek.

Totodată, artista a mărturisit că are o căsnicie fericită. „Îmi doresc să fi ştiut, atunci când eram mai tânără, că urma să mă îndrăgostesc de bărbatul perfect. (…) M-aş fi scutit de foarte multă dramă personală”, a spus artista.

Cele mai citite

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica de Florii. Cele mai întâlnite prenume

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de sărbătoarea Floriilor. Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul...

Prințul Harry marchează cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus

Prințul Harry va marca cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus printr-o prezență specială la o slujbă ce va avea loc la Catedrala St....

Recent eliberat din închisoare, prins în flagrant în timp ce transporta 7 grame de heroină

La data de 26.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au decis reținerea unui individ,...
Ultima oră
Pe aceeași temă