14.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuSurprize pentru fanii cântăreței Adele. Ce le pregătește artista

Surprize pentru fanii cântăreței Adele. Ce le pregătește artista

Cântăreața britanică Adele își lansează cel de-al patrulea album în luna noiembrie, la peste un an de la data anunțată iniţial de casa de discuri, potrivit contactmusic.com.

Inițial, albumul artistei trebuia să apară în mai 2014. Însă, casa de discuri XL Recordings a retras anunțul de lansare, fără să ofere alte detalii.

La noul album al interpretei Adele, care ar fi intitulat „25”, au colaborat artişti ca interpretul melodiei „Holding on for Life”, Danger Mouse, producătorul câştigător al unui premiu Grammy, suedezul Max Martin şi cântăreaţa şi compozitoarea canadiană Tobias Jesso Jr.

De asemenea, la cel de-al treilea album al artistei a contribuit membrul formaţiei muzicale OneRepublic, Ryan Tedder, alături de care Adele a compus melodia “Rumour Has It”.

Adele, cu numele real Adele Laurie Blue Adkins, în vârstă de 27 de ani, a lansat albumele “19”, în anul 2008, şi “21”, în anul 2011.

În anul 2012, Adele a câştigat premiul Grammy la şase categorii: single-ul anului (“Rolling in the deep”), albumul anului (“21”), melodia anului (“Rolling in the deep”), cea mai bună interpretare pop solo (“Someone like you”), cel mai bun album pop (“21”) și cel mai bun videoclip (“Rolling in the deep”).

Cele mai citite

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a secretizat jaful financiar de la CS Dinamo București

Clubul Sportiv Dinamo București a ajuns stat în stat de când este condus de Ionuț Popa, dar și un sac fără fund, unde...

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...

Jucătorul străin cu al doilea cel mai mare număr de prezențe în tricoul FC Barcelona

Marc-André ter Stegen continuă să stabilească noi repere la FC Barcelona. În urma apariției sale în meciul cu Valencia, portarul se află pe locul...
Ultima oră
Pe aceeași temă