18.9 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuTeleviziunea americană va face un film biografic despre Britney Spears

Televiziunea americană va face un film biografic despre Britney Spears

Viața vedetei pop americane Britney Spears, care a devenit celebră în adolescență pentru a umple apoi cronicile de scandal în viața adultă, va fi povestită într-un film biografic care va fi difuzat pe postul Lifetime, relatează AFP.

Filmul intitulat 'Britney' va fi difuzat anul viitor și o va avea în rolul principal pe actrița australiană Natasha Bassett, a informat miercuri un reprezentant al Lifetime. Actrița a devenit cunoscută pentru rolul său din ultimul film al fraților Cohen 'Avé, César!'.

Lifetime a explicat că biopicul 'Britney' va prezenta viața cântăreței în vârstă de 34 de ani, începând cu copilăria sa în Louisiana (sud) unde talentul ei a fost descoperit de foarte tânără.

După o ascensiune rapidă în anii 1990, a urmat o perioadă tumultoasă, cu despărțirea de Justin Timberlake și maternitatea timpurie. Lumea își mai aduce încă aminte de imaginile difuzate de presă cu Britney conducând mașina cu bebelușul între picioare.

Ea a găsit ulterior o oarecare stabilitate cu un spectacol permanent pe care a început să-l prezinte la sfârșitul anului 2013 în Las Vegas și se pregătește să lanseze cel de-al 9-lea său album 'Glory' vineri, cu două zile înainte de reprezentația pe care o va susține la gala MTV Video Music Awards.

Cele mai citite

Peste 7.000 de kilograme de carne de miel cu prețul începând de la 34,99 lei/ kg vor fi livrate online de Freshful

Sărbătorile sunt un prilej perfect pentru a petrece timp în familie, iar preparatele tradiționale sunt la mare căutare. Rețetele de ciorbă de miel, tocăniță...

Vești bune pentru Irinel Columbeanu. Fiica lui vine să îl viziteze

Irinel Columbeanu se află într-un azil din Ghermănești. Fostul milionar trece prin momente extrem de grele, fiind bolnav, singur și trist de sărbători. Cu...

Guvernul începe să strângă cureaua. Majorările salariale și ale pensiilor, greu de îndeplinit

Guvernul a promis majorări de salarii și pensii, iar acum ministrul finanțelor, Marcel Boloș, trage un semnal de alarmă că nu mai sunt bani...
Ultima oră
Pe aceeași temă