20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuZvon: James Franco și Lana del Rey, cel mai nou cuplu de...

Zvon: James Franco și Lana del Rey, cel mai nou cuplu de la Hollywood

Actorul James Franco și cântăreața Lana del Rey formează cel mai nou cuplu de la Hollywood, scrie presa internațională.

Cei doi artiști nu au confirmat relația de cuplu, dar amândoi postează pe rețelele de socializare multe poze în care apar împreună.

Presa internațională a lansat zvonul despre o posibilă relație de când actorul a început să scrie pe internet comentarii tandre la adresa cântăreței. 

Cu ocazia zilei de naștere a artistei, James Franco a postat o poză cu Lana del Rey pe contul de Instagram și a mărturisit că este obsedat de unul dintre videoclipurile ei. 

Cântăreața nu a rămas indiferentă la aceste declarații și a fost să îl vadă pe James Franco jucând într-o piesă pe Braodway.

Cei doi au plecat ulterior împreună în vacanță, pe o insulă new-yorkeză, Rockaway. Ei au fost însoțiți în vacanță de amicul lui James Franco, Klaus Biesenbach.

Cele mai citite

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă