15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăGDPRCe trebuie să iei cu tine când mergi la un festival de...

Ce trebuie să iei cu tine când mergi la un festival de muzică

Festivalurile de muzică sunt un mod plăcut de a ne petrece o parte din concediu. Nu numai că vin foarte multe formaţii celebre pe care dorim să le ascultăm, dar este o petrecere continuă unde avem ocazia să cunoaştem multă lume. Vrei să te simţi bine şi să nu îţi strice nimic distracţia. Tocmai din acest motiv, este indicat să te înarmezi de acasă cu câteva lucruri care îţi pot fi de folos şi te pot ajuta să te bucuri de festival.

1. Cremă cu factor de protecţie

Chiar dacă iniţial nu este pe lista priorităţilor tale, gândeşte-te la momentul în care nu poţi dormi pentru că ai arsuri solare. Nu este deloc plăcut şi îţi poate strica petrecerea şi buna dispoziţie. Aşadar, ia cu tine o cremă cu SPF şi foloseşte-o. Îţi vei mulţumi mai încolo.

2. Ia cu tine alimente pentru ronţăit

Poate te gândeşti că oricum vor fi multe locuri de unde poţi să îţi iei de mâncare dar fii mai calculat de atât şi ia cu tine câteva batoane de cereale sau biscuiţi. Îţi vor prinde bine când vei rămâne fără bani.

3. Lanternă

Având în vedere că vorbim de un festival de muzică, cel mai probabil cazarea ta va fi într-un camping. Trebuie să te pregăteşti şi să îţi pui în ghiozdan şi o lanternă. Vrei să o ai la îndemână dacă trebuie să îţi cauţi ceva prin cort şi nu ai lumină.

4. Geacă impermeabilă

Doar pentru că e vara, nu înseamnă că ai soare permanent. Te poţi trezi cu surprize neplăcute şi mai bine să fii pregătit. Ia cu tine o geacă impermeabilă.

5. Şerveţele umede

Şerveţelele umede nu au nevoie de niciun fel de introducere. Ai nevoie de ele pentru un minim de igienă şi te pot salva în zilele toride de vară.

6. Cremă împotriva gândacilor

Totuşi, să nu uităm că este vară şi tu stai în camping. Este evident că vei avea parte de musafiri nepoftiţi, dar îi poţi evita, folosind creme împotriva gândacilor şi ţânţarilor. În cazul în care ai fost muşcat, foloseşte ulei natural din arbore de ceai. Este antibacterian şi te va ajuta să atenuezi durerea.

Cele mai citite

Ursula von der Leyen ar putea interzice TikTok dacă ar obține un nou mandat în fruntea Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la preşedinţia Comisiei Europene şi actualul preşedinte al acestei instituţii, Ursula von der Leyen, a declarat luni că nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă