14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăGDPRHOROSCOP 28 martie: Evoluție în plan financiar pentru zodii

HOROSCOP 28 martie: Evoluție în plan financiar pentru zodii

Horoscop 28 martie. Berbecii și gemenii au parte de idei și de sfaturi bune pentru a se dezvolta în plan financiar, iar scorpionii au succes la locul de muncă. Află ce au rezervat astrele pentru nativii fiecărei zodii în parte.

Horoscop 28 martie. BERBEC

Dacă ai o idee ca să își majorezi venitul, pregătește-te în weekend să o prezinți. Luni va trebui să impresionezi câteva persoane care au puterea să te ajute.

Horoscop 28 martie. TAUR

Ai parte de o mică escapadă alături de persoana iubită, de un prieten sau de un membru de familie foarte distractiv. Încercați să vizitați o nouă locație.

Horoscop 28 martie. GEMENI

O femeie cu sau fără specializare în domeniul economic financiar-bancar îți dă un sfat valoros ca să îți mărești veniturile. O schimbare în acest sens va fi posibilă săptămâna viitoare.

Horoscop 28 martie. RAC

Ai nevoie să îți organizezi bine un plan de fitness, care să te ajute să te menții în formă. Dacă ai nevoie de sprijin ca să îți construiești planul, ar fi bine să angajezi un profesionist.

Horoscop 28 martie. LEU

Va trebui să îți modifici planurile de weekend ca să ții cont de nevoile unei persoane dragi. Sprijinul tău va însemna totul pentru acea persoană.

Horoscop 28 martie. FECIOARĂ

Ai putea simți nevoia să îți exprimi o idee creativă. Înscrie-te la un curs artistic, începe un proiect de renovare sau un proiect de design.

Horoscop 28 martie. BALANȚĂ

Pregătește-te să închei luni un contract care te va aduce mai aproape de îndeplinirea unui vis despre cumpărarea, construirea sau renovarea unei case.

Horoscop 28 martie. SCORPION

Jupiter îți rezervă succes la locul de muncă, iar Venus îți aduce un plus de romantism în viața personală. Va trebui să jonglezi cu cele două aspecte în weekend.

Horoscop 28 martie. SĂGETĂTOR

Saturn îți dă puterea de concentrare ca să reușești să persiști în îndeplinirea unui obiectiv. Perseverența ta îi va liniști pe cei apropiați ție.

Horoscop 28 martie. CAPRICORN

Ai putea surprinde oamenii din jurul tău cu un look neobișnuit. Investești o sumă de bani într-o nouă garderobă.

Horoscop 28 martie. VĂRSĂTOR

Un prieten bun se bazează pe tine. Loialitatea ta va fi de neprețuit pentru acea persoană și ar putea chiar să îți aducă o oportunitate în plan profesional.

Horoscop 28 martie. PEȘTI

Dacă îți dorești să înveți ceva nou în următoarea perioadă, profită de weekend ca să îți pui la punct un program eficient.

Cele mai citite

Rețetă de mici de 1 Mai, de pe vremea bunicilor. Așa faci cei mai gustoși mititei

Ziua de 1 mai sau 1 mai muncitoresc se sărbătorește neapărat cu o porție de mici. Dacă nu vei avea unde să îi servești,...

Spre pace în jurul Israelului

                                          In memoria lui Shlomo Avineri În jurul unei confruntări cu vaste implicații înfloresc de obicei opinii diverse. Or, numai abordarea cu date verificate și...

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă