19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăInternațional24K, pentru prima dată în România

24K, pentru prima dată în România

Formaţi 24K a a fost recompensată cu premiul „Japako Artist of the Year” în cadrul galei Japako Music – International K-Music Awards, reconfirmându-și statutul muzical. Concertul din România face parte din turneul mondial „Still with 24U” 2017.

24K  a luat ființă în anul 2012, avându-i în componență pe Cory, Sungoh, Kisu, Jeonguk, Hui, Changsun, Jinhong și Hongseob. Cei șapte au lansat mini-albumul de debut, intitulat „Hurry Up”, în septembrie 2012, captând imediat atenția publicului și primind recenzii elogioase din partea presei muzicale.

Trupa a început să concerteze apoi pentru promovarea albumului, în paralel lucrând și la următorul album. Acesta avea să apară la 1 august 2013, sub numele „U R So Cute”.

Ca o noutate, piesa care dă numele albumului, conține secvențe de chitară cu distors, încadrate în ritmurile muzicii ­house de inspirație europea­nă. În 2014, trupa a intrat într-o pauză concertistică, reve­nind un an mai târziu cu o nouă componență și cu un nou single, „Hey You”. La scurtă vreme avea să fie lansat un alt single, „Super Fly.”

La începutul anului 2016, trupa și-a anunțat revenirea pe scenă, dând startul turneului cu un nou single, „Still 24K”. Acesta beneficiază de o producție de excepție, în care muzica și dansul vor crea un adevărat show pentru fanii muzicii K-pop din întreaga lume.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...
Ultima oră
Pe aceeași temă