18.5 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăInternaționalAlina Eremia o dublează pe Milla Jovovich în animația Savva: Inimă de...

Alina Eremia o dublează pe Milla Jovovich în animația Savva: Inimă de războinic

Cântăreața Alina Eremia îşi va împrumuta vocea personajului principal din animația „Savva: Inimă de războinic”, care în versiunea originală este dublat de celebra Milla Jovovich.

„Este o provocare mai mare, însă nu este imposibil. Îmi plac provocările şi atunci capăt convingerea că o să iasă totul foarte bine. Ideea filmului este una minunată şi anume că o responsabilitate atât de mare, cea de a salva un sat întreg, a fost pusă pe umerii unui băieţel de 9 ani, pe care am ocazia să-l interpretez”, a spus Alina Eremia despre personajul dublat în animaţia „Savva: Inimă de războinic” .

Savva este un tânăr foarte curajos şi curios care locuieşte într-un sat aflat până nu demult sub protecţia magică a lupilor albi. Atunci când familia şi prietenii săi sunt capturaţi de o haită de hiene, Savva îşi asumă misiunea de a-l găsi pe singurul vrăjitor care l-ar putea ajuta să-şi elibereze satul. Cu o voinţă uriaşă şi multă încredere în propriile forţe, băiatul porneşte în cea mai importantă călătorie a sa, în care va lega prietenii trainice, va înfrunta o întreagă armată de creaturi fioroase şi va descoperi că puterea unui erou porneşte dintr-o inimă curată.

Din 11 decembrie la cinema, animaţia 3D „Savva: Inimă de războinic”  aduce o poveste magică despre curaj, prietenie şi balanţa bine – rău, care îi va încânta pe copii în preajma sărbătorilor de iarnă. Filmul distribuit deFreeman Entertainment prezintă o aventură fantastică, plină de eroi amuzanţi, umor şi culoare.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu: România creşte din punct de vedere economic. Trei dovezi concrete, confirmate de INS

Premierul Marcel Ciolacu afirmă, miercuri, că România creşte din punct de vedere economic, el prezentând trei dovezi concrete, confirmate de INS, şi anume creştere...

Corabia Piraților Beach Club Avrig – tărâmul exotic cu atracții estivale

Comunicat de presă 14 mai 2024 Vara își intră tot mai serios în drepturi iar iubitorii de momente de relaxare specifice acestui anotimp trebuie...
Ultima oră
Pe aceeași temă