15.4 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăInternaționalFilmul "Planeta Maimuţelor: Revoluţie", lider în box office-ul nord-american

Filmul “Planeta Maimuţelor: Revoluţie”, lider în box office-ul nord-american

Filmul "Planeta Maimuţelor: Revoluţie/ Dawn of the Planet of the Apes" a fost lider în box office-ul nord-american pentru a doua săptămână consecutiv, cu încasări de 36 de milioane de dolari, informează Mediafax.

Thrillerul "Noaptea Judecăţii: Anarhia/ The Purge: Anarchy", de James DeMonaco, a intrat în  box office direct pe locul al doilea, cu încasări de 28,3 milioane de dolari, de vineri până duminică, potrivit datelor oferite de boxofficemojo.com. 

Filmul de animaţie "Avioane: Echipa de intervenţii/ Planes: Fire & Rescue" se situează pe locul al treilea în box office, după primul weekend de proiecţie, cu încasări de 18 milioane de dolari.

Comedia "Sex Tape", de Jake Kasdan, se află pe locul al patrulea, cu încasări de 15 milioane de dolari, de vineri până duminică. 

Filmul SF "Transformers: Exterminarea", regizat de Michael Bay, ocupă poziţia a cincea în clasament, cu încasări de 10 milioane de dolari. 

Cele mai citite

Nicușor Dan anunță începerea tratamentelor pentru combaterea țânțarilor

Primarul Nicușor Dan a anunțat că Compania Municipală Eco Igienizare din București a inițiat primul tratament din cele 14 programate pentru acest an, conform...

Ministrul de externe thailandez demisionează neașteptat

Ministrul de externe thailandez Parnpree Bahiddha-Nukara a demisionat, a anunțat duminică guvernul, după ce a fost înlăturat din funcția de vicepremier în cadrul unei...

România, aur în „proba regină” a canotajului, la Europenele de la Szeged

Barca feminină de 8+1 a României a cucerit medaliile de aur în finala disputată duminică la Campionatele Europene de la Szeged. România a încheiat...
Ultima oră
Pe aceeași temă