13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalMegafestivalul legendelor

Megafestivalul legendelor

Trupele şi artiştii The Rolling Stones, Paul McCartney, Bob Dylan, Neil Young, The Who şi Roger Waters şi-au confirmat prezenţa pentru un „megafestival” care va avea loc în octombrie în valea californiană Coachella (SUA), a anunţat marţi promoterul Goldenvoice Entertainment, într-un comunicat citat de EFE, citat de Agerpres.

Evenimentul, descris drept „o ocazie unică un viaţă” pentru a vedea „şase artişti cei mai emblematici şi mai influenţi ai rockului”, va avea loc în perioada 7 – 9 octombrie, în aceeaşi locaţie unde se desfăşoară anual Festivalul Coachella, organizat de aceeaşi agenţie.

Bob Dylan şi trupa The Rolling Stones vor susţine un recital vineri seară; sâmbătă vor cânta artiştii Paul McCartney şi Neil Young, iar duminică Roger Waters şi trupa The Who.

Biletele vor fi puse în vânzare pe 9 mai pe site-ul DesertTrip.com. Abonamentele pentru cele trei zile oscilează între 399 şi 1.599 de dolari.

Roger Daltrey, solistul trupei The Who, a declarat că „este o idee fantastică”, care va permite spectatorilor să-i vadă în direct „pe şase dintre cei mai mari artişti ai erei noastre”. La rândul său, Elliot Roberts, agentul cântăreţului Young, a subliniat că este vorba de un eveniment „foarte special”. „S-ar putea să nu mai existe vreo altă ocazie să se mai vadă aşa ceva niciodată”, a subliniat Roberts.  

 

Cele mai citite

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă