12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăParlamentarii din comisiile de buget-finanțe trec pe bandă rulantă Legea bugetului

Parlamentarii din comisiile de buget-finanțe trec pe bandă rulantă Legea bugetului

Lucrările Comisiilor reunite pentru buget-finanțe din Camera Deputaților și Senat au început sâmbătă dimineață, iar majoritatea PSD-ALDE trece pe bandă rulantă toate prevederile Legii bugetului.

La ședință au loc dezbateri cu ordonatorii principali de credite în vederea elaborării rapoartelor asupra proiectului Legii bugetului de stat și a proiectului Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017.

La proiectul bugetului de stat au fost formulate 950 de amendamente, însă foarte puține dintre acestea au șanse să se regăsească în forma finală a Legii bugetului. Bunăoară, bugetul Administrației Prezidențiale a trecut în forma adoptată de Guvern, cu toate că Președinția ceruse o majorare de 5,3 milioane de lei.

Pe bandă rulantă au fost adoptate și bugetele Senatului și Camerei Deputaților. Potrivit programului aprobat de Parlament, dezbaterile din comisii urmează să fie finalizate duminică seară. 

Cele mai citite

Premieră la Londra: Sadiq Khan a fost reales primar al Londrei pentru a treia oară

Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel primul edil al...

Te-ai săturat de tradiționalul miel canin de Paște și îți place vânatul? Stufatul din canis lupus cu coadă stufoasă e rețeta pentru tine!

Faptul că Paștele a picat atât de aproape de 1 Mai Muncitoresc anul acesta a creat o adevărată criză de miel canin pe...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...
Ultima oră
Pe aceeași temă