11.5 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleAndone înscrie în Cupa Spaniei, la primul meci ca titular la Cordoba

Andone înscrie în Cupa Spaniei, la primul meci ca titular la Cordoba

Atacantul  Florin Andone a reușit un gol la primul său meci ca titular la Cordoba. Totuși echipa sa a fost eliminată din Cupa Spaniei, de către Granada.

Andone a înscris în poarta Granadei în minutul 4. Românul a rămas pe teren până în minutul 79, când a fost înlocuit cu Xisco. Pentru Granada a marcat Mainz, în minutul 59. În tur, Granada s-a impus cu scorul de 1-0.

Andone, 21 de ani, a fost cumpărat de Cordoba de la Villareal, însă până la dubla manșă din Cupa Spaniei el a evoluat doar la Cordoba B.

Au mai obţinut calificarea anterior echipele: Real Sociedad, Villarreal, Real Madrid, FC Sevilla, Celta Vigo, Valencia, Almeria, FC Barcelona, Espanol Barcelona, Levante şi Getafe.

Meciurile Atletico Madrid – L'Hospitalet (liga a treia) în tur 3-0, Elche – Real Valladolid (liga a doua) în tur 0-0, Athletic Bilbao – Alcoyano (liga a treia) în tur 1-1 şi Malaga – Deportivo La Coruna în tur 1-1 se dispută joi.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 796: Zelenski face un apel disperat pentru livrarea rapidă de arme

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a lansat duminică un nou apel către comunitatea internaţională să se grăbească şi să livreze mai multe sisteme de apărare...

Primarii ar putea avea mandat de 5 ani, dacă deputații votează legea

Proiectul de lege care prevede mandate de 5 ani pentru primari, viceprimari, consilieri locali și județeni, respectiv președinți și vicepreședinți de consilii județene ar...

Ce poți face în cea mai lungă vacanță școlară?

În perioada de dinaintea celei mai lungi vacanțe școlare din ultimele Sărbători de Paști, părinții au luat cu asalt agențiile de turism pentru a-i...
Ultima oră
Pe aceeași temă