20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăLifestyleBlatter transmite condoleanțe, după moartea dinamovistului Nunweiller

Blatter transmite condoleanțe, după moartea dinamovistului Nunweiller

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, a transmis către FRF, a scrisoare de condoleanțe, prin care regretă decesul fostului dinamovist Ion Nunweiller. 

"Vă scriu cu tristeţe la aflarea veştii că legenda clubului Dinamo, Ion Nunweiller, câştigător a 5 titluri de campion al României şi fost internaţional cu 26 de selecţii pentru prima reprezentativă, s-a stins din viaţă. Personal, dar şi în numele FIFA, doresc să transmit condoleanţe familiei fotbalului românesc şi, cel mai important, familiei, prietenilor şi celor dragi unei importante personalităţi din fotbal", scrie Joseph Blatter, conform FRF.

Citește și Fostul internațional Ion Nunweiller, multimplu campion cu Dinamo, a decedat. Unde va fi înmormântat

Fostul internațional Ion Nunweiller, unul dintre cei mai importanți oameni de fotbal din istoria clubului Dinamo, unde a evoluat atât ca jucător, cât și ca antrenor, a încetat din viaţă, marţi dimineaţă, la vârsta de 79 de ani.

Ion Nunweiller a câştigat de cinci ori campionatul cu Dinamo şi o dată cu Fenerbahce ca jucător. Ca antrenor, el a obţinut trei titluri cu Dinamo.

Ion Nunweiller este cunoscut mai ales pentru faptul că a stat la baza apariției expresiei de "câini roşii", la început această deviză făcând referire doar la el şi la fratele său Lică, şi el tot dinamovist.

Citește și Cornel Dinu: A plecat dintre noi cel care a creat simbolul de loialitate față de culorile clubului câinilor roşii

Cele mai citite

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...

6 piese de mobilier esențiale în amenajarea unei camere pentru tineret

Cu siguranță, amenajarea unei camere pentru tineret este o sarcină care necesită atenție și creativitate....

Iohannis,mesaj de Ziua Independenței Naționale a României

Președintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj cu prilejul Zilei Independenței Naționale a României. Vă prezentăm în continuare textul mesajului, așa  cum ne-a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă