25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleCFR Cluj continuă show-ul, după 4-0 cu CSMS Iași

CFR Cluj continuă show-ul, după 4-0 cu CSMS Iași

CFR Cluj continuă seria de meciuri foarte bune cu o nouă victorie la scor, împotriva CSMS Iași, meci încheiat cu 4-0. Ocupantă a locului 2, echipa din Gruia continuă să reprezinte o amenințare serioasă pentru Steaua, asta în ciuda problemelor financiare.

Într-un meci, contând pentru etapa a XV-a a Ligii I, CFR s-a impus radical în fața CSMS, echipă care rămâne și săptămâna aceasta tot pe ultima poziție a clasamentului. Victoria este cu atât mai importantă pentru clujeni, cu cât Miriuță cel mai probabil va pleca să antreneze o echipă din Ungaria, începând cu această săptămână.

Un meci care anunța cel mult o victorie la limită a ardelenilor s-a transformat într-un adevărat calvar pentru echipa lui Nicolo Napoli.

Golurile au fost marcate de: Ivanovski '6, '79, Tade '67 şi Javzici '81.

CFR Cluj: Felgueiras – Ene, Susici, Rada, Camora – Monroy, Petrucci (Veres '73) – Chanturia (Carp '56), Fl. Costea (Tade '46), Jazvici – Ivanovski. Antrenor: Vasile Miriuţă.

CSMS Iaşi: Caparco – Bosoi, Munteanu, Plămadă, Voicu – Olah, Creţu – Bole, Novac (Bădic '65), Ciucur – Dobre (Crengăniş '73). Antrenor: Nicolo Napoli.

Centralul Florin Marcu a acordat 3 cartonaşe galbene CFR-ului și 2 pentru ieșeni.

Cele mai citite

Dacă țările occidentale trimit trupe pe teritoriul “fostei Ucraine”, ar însemna că declară război Rusiei, susține Medvedev

Decizia unor țări occidentale de a trimite trupe pe teritoriul "fostei Ucraine" ar echivala cu o declarație de război împotriva Rusiei, susține Dmitry Medvedev,...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Cetățenii UE consideră dezastrele naturale o amenințare mai mare decât un eventual război

Cetățenii din mai multe țări membre UE consideră că dezastrele naturale legate de climă reprezintă o amenințare mai mare decât un eventual război. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă