18.5 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăLifestyleCM Brazilia: Elveția învinge Ecuador cu 2-1, în grupa E

CM Brazilia: Elveția învinge Ecuador cu 2-1, în grupa E

Naționala Elveției a învins reprezentativa Ecuadoarului, cu 2-1, în prima etapă a grupei E din cadrul Cupei Mondiale din Brazilia. Partida s-a disputat, duminică, în Brasilia.

Golurile partidei au fost marcate de: Enner Valencia '22 (Ecuador), Mehmedi '48 şi Seferovici '90+3 (Elveția). În minutul 70 Elveția putea face 3-1, însă golul lui Drmici a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Echipele folosite

Elveţia: Benaglio – Lichtsteiner, Djourou, Von Bergen, Rodriguez – Inler, Behrami – Shaqiri, Xhaka, Stocker (Mehmedi '46) – Drmici (Seferovici '75). Selecţioner: Ottmar Hitzfeld.

Ecuador: Dominguez – Paredes, Erazo, Guagua, W. Ayovi – A. Valencia, Gruezo, Noboa, Montero (Rojas '76) – E. Valencia, Caicedo (Arroyo '70). Selecţioner: Reinaldo Rueda.

Arbitri: Ravşan Irmatov (Uzbekistan) – Abduxamidullo Rasulov (Uzbekistan), Bahadir Koşkarov (Kârgâstan) – Svein Oddvar Moen (Norvegia).

Elveția este deocamdată pe primul loc al grupei E, însă Franţa o va putea devansa după partida pe care o va disputa cu naționala Hondurasului, de la ora 22.00.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu: România creşte din punct de vedere economic. Trei dovezi concrete, confirmate de INS

Premierul Marcel Ciolacu afirmă, miercuri, că România creşte din punct de vedere economic, el prezentând trei dovezi concrete, confirmate de INS, şi anume creştere...

Un bărbat a fost accidentat mortal de un tren în Gara Ploiești Vest

Un bărbat a fost accidentat mortal de tren, marţi seară, în Gara Ploieşti Vest, a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, potrivit agerpres.ro. Conform sursei...

Un bebeluș de doar o zi, în stare gravă, a fost transportat cu un avion SMURD de la Timișoara la București

Un bebeluş în vârstă de doar o zi, în stare gravă, a fost transportat, marţi seară, de la Timişoara la Bucureşti cu un avion...
Ultima oră
Pe aceeași temă