16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleCraiova, rivală pentru Steaua, după 0-0 pe Extensiv. Reacțiile lui Gâlcă și...

Craiova, rivală pentru Steaua, după 0-0 pe Extensiv. Reacțiile lui Gâlcă și Cîrțu

Etapa a XIX-a a Ligii I a adus noi rezultate interesante, care schimbă calculele în clasamentul campionatului intern. Lupta la titlul va deveni mult mai spectaculoasă după remiza albă de la Craiova.

Steaua a început cu stângul returul, iar după primele două etape a câștigat un singur punct. Ultimul meci al elevilor lui Gâlcă, cel din deplasare, de pe Extensiv, cu CSU Craiova, încheiat cu scorul de 0-0, a fost unul dezamăgitor. Craiovenii au evoluat în ultimele 40 de minute cu un om în minus, după ce Brandan a fost eliminat la o intervenție asupra lui Varela, însă steliștii nu au reușit să profite de acest avantaj. Cu toate că a obținut un punct important, CSU s-a remarcat doar prin câteva faze importante în apărare, în timp ce în atac Bawab a părut complet depășit de nivelul întâlnirii.

Cu doar 5 puncte în fața Petrolului, Steaua va încerca să scoată maximum de puncte din următoarele partide, tehnicianul Costel Gâlcă declarând că lupta la titlul nu este încă încheiată. „Știam că va fi un meci foarte dificil, cu o echipă foarte bună, care se apără foarte bine. Ne-am creat multe ocazii de gol dar nu am înscris. Cine zicea că campionatul e câștigat s-a înșelat. Am zis de la început că se joacă și vom vedea ce se va întâmpla. Terenul ne-a deranjat că era foarte denivelat și s-a văzut la construcție”, a declarat Gâlcă la Digi Sport după meci.

Următoarele meciuri pentru Steaua: acasă cu CFR Cluj, deplasare cu Pandurii, deplasare cu Ceahlăul.

„Rezultatul până la urmă e unul pozitiv și având în vedere ce s-a jucat în repriza a doua nu puteam pretinde la mai mult. Nici în prima repriză nu am simțit echipa într-o formă deosebită… Chiar dacă am fi terminat tot în 11 oameni, la fel aș fi considerat rezultatul unul bun. Ei au adus tot ce au avut mai bun la îndemână ca să joace și să scoată maximum din această întâlnire”, a spus și Cîrțu.

Craiova a urcat pe locul 3 în clasament, după acest meci, fiind la 11 puncte în spatele Stelei. Totuși ASA Târgu Mureș are șansă să-i depășească pe olteni, în această etapă, după disputarea meciului cu Ceahlăul, de luni, de la ora 18.00. Următoarele partide pentru Craiova: deplasare cu Viitorul, acasă cu Gaz Metan, deplasare cu Petrolul.

Cele mai citite

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...

Ursula von der Leyen ar putea interzice TikTok dacă ar obține un nou mandat în fruntea Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la preşedinţia Comisiei Europene şi actualul preşedinte al acestei instituţii, Ursula von der Leyen, a declarat luni că nu...

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă