18.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăLifestyleCristiano Ronaldo a marcat 4 goluri în partida Real Madrid - Elche...

Cristiano Ronaldo a marcat 4 goluri în partida Real Madrid – Elche 5-1

Real Madrid a învins-o pe Elche cu scorul de 5-1, în etapa a V-a a primei ligi spaniole, după ce Cristiano Ronaldi a marcat nu mai puțin de 4 goluri.

Partida nu a început tocmai bine pentru Real Madrid, care se vedea condusă cu 1-0, pe Santiago Bernabeu, după doar 15 minute de joc, când Edu Albacar a transformat un penalty. Fanilor lui Real le-a revenit inima la loc după ce Gareth Bale a restabilit egalitatea, după doar câteva minute. 

La nici 15 minute după golul primit de Real, "CR7" a început recitalul, mai întâi reușind să-și aducă echipa în avantaj, în minutul 28. După alte 5 minute a reușit dubla, iar scorul a rămas de 3-1 pentru Real, la pauză.

A doua repriză a fost una la fel de bună pentru starul portughez, acesta reușind să fructifice două ocazii de gol în ultimele 10 minute ale jocului. Mai întâi a înscris din penalty, în minutul 80, după care a reușit al patrulea gol, în ultimul minut, după o pasă de la Gareth Bale.

Galacticii s-au impus cu 5-1 grație unui joc foarte bun făcut mai ales de Gareth Bale, Cristian Ronaldo și nu în ultimul rând, noua achiziție, James Rodriguez.

După 5 etape Real are 9 puncte, la 3 distanță de liderul FC Barcelona. Totuși catalanii mai au de disputat în plus încă un meci.

După victoria de astăzi, Real acumulează 9 puncte în clasament, cu trei mai puţine decât liderul Barcelona, care are şi un meci mai puţin disputat.

Cristiano Ronaldo are 9 goluri marcate până acum, dintre care 7 în doar ultimele 2 partide. Portughezul a mai reușit un hat-trick, cu doar 3 zile în urmă, împotriva lui Deportiva La Coruna, meci câștigat de Real cu 8-2.

Cele mai citite

Accident pe autostrada Transilvania. Un bărbat a murit

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a pierit sâmbătă, 25 mai 2024, într-un tragic accident rutier petrecut pe autostrada Transilvania. Bărbatul a fost...

Record în 2024 pentru Canalul Mânecii: Peste 10.000 de migranţi l-au traversat ilegal

Peste 10.000 de migranţi au traversat ilegal Canalul Mânecii, de la începutul anului 2024, pentru a ajunge în Regatul Unit. Aceasta reprezintă o creştere...

Accident pe autostrada Transilvania. Un bărbat a murit

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a pierit sâmbătă, 25 mai 2024, într-un tragic accident rutier petrecut pe autostrada Transilvania. Bărbatul a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă