17.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleCupa Mondială: Comisie de anchetă în Ghana pentru eliminarea de la CM

Cupa Mondială: Comisie de anchetă în Ghana pentru eliminarea de la CM

John Mahama, preşedintele Ghanei, a decis, ieri, crearea unei comisii de anchetă după eliminarea reprezentativei acestei ţări de la Cupa Mondială.

"Trebuie să înfiinţăm o comisie pentru a face lumină cu privire la participarea Ghanei la această Cupă Mondială. Trebuie să analizăm procesul de la început până la sfârşit", a declarat John Mahama, potrivit Mediafax.

Mahama a făcut un apel la reconstrucţia echipei şi le-a cerut compatrioţilor săi să susţină în continuare naţionala, în ciuda eliminării.

Reprezentativa Ghanei a fost eliminată de la Cupa Mondială după faza grupelor, înregistrând două înfrângeri (1-2 cu SUA şi 1-2 cu Portugalia) şi o remiză (2-2 cu Germania).

Înaintea ultimei partide din grupă, cu Portugalia, doi jucători importanţi ai Ghanei, Kevin Prince Boateng şi Sulley Muntari, au fost excluşi din lot din motive disciplinare.

Cele mai citite

Sebastian Burduja, atac la adresa lui Nicușor Dan: “Bilanțul lui este matematic zero”

Candidatul PNL pentru funcția de primar general al Capitalei, Sebastian Burduja, a criticat dur activitatea actualului edil, Nicușor Dan, într-o conferință de presă susținută...

Un șef militar secret al Hamas a pus la cale atacul din 7 octombrie asupra Israelului

Liderul militar evaziv al Hamas, Mohammed Deif, unul dintre creatorii din spatele a ceea ce Israelul a numit momentul 11 septembrie, vorbește rar și...

Fondatorul Wikileaks, Julian Assange, poate face un nou apel împotriva extrădării în SUA

Fondatorul Wikileaks, Julian Assange, poate face un nou apel împotriva extrădării în SUA, a decis Înalta Curte, potrivit BBC. Julian Assange a primit permisiunea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă