10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleDaniel Niculae, "decepționat" de Grigore, după ce fostul rapidist a semnat cu...

Daniel Niculae, “decepționat” de Grigore, după ce fostul rapidist a semnat cu FC Dinamo

Daniel Niculae, care s-a alăturat lotului lui Cristi Pustai, a spus că este "decepționat" de întoarcerea lui Nicolae Grigore în Liga I la Dinamo. Atacantul, revenit în Giulești, nu este de acord cu transferul lui Grigore.

"Cu Grig (n.r. – Nicolae Grigore) am jucat la aceeaşi echipă, cu Gabi Tamaş doar puţin la Auxerre şi la echipa naţională. Este o decepţie pentru mine faptul că Grig s-a dus acolo (n.r. – la Dinamo), am copilărit împreună şi ştiu că este un tip de caracter, un tip cuminte. Îmi pare rău de alegerea făcută, dar el ştie mai bine ce şi-a dorit. Ar trebui să îl întrebaţi pe el de ce a ales una dintre cele două rivale şi nu Rapidul", a spus Niculae, care a plecat în Turcia pentru a se alătura lotului condus de Cristian Pustai, conform Mediafax.

Mijlocaşul Nicolae Grigore, ultima oară la Apollon Limassol (Cipru), a semnat, la 20 ianuarie, un contract cu Dinamo valabil până la 30 iunie 2016.

În Liga I Grigore a jucat în 229 de meciuri și a marcat 24 de goluri pentru Rapid şi FC Brașov, câștigând şapte trofee în România, toate pentru clubul din Giuleşti: titlul de campion național (2003), Cupa României (2002, 2006, 2007) şi Supercupa României (2002, 2003, 2007).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă