19.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăLifestyleDespre viitorul fotbalului românesc şi cum i-a uimit Hagi pe britanici

Despre viitorul fotbalului românesc şi cum i-a uimit Hagi pe britanici

Gica Hagi si-a riscat averea pentru a-si implini un nou vis, iar acum incepe sa culeaga roadele.Viitorul este fruntasa in Liga 1, iar Academia este o pepiniera pentru loturile nationale, scrie site-ul ziare.com, citând revista britanică Four Four Two.

Britanicii de la Four Four Two au venit in Romania pentru a discuta cu Hagi, in incercarea de a afla cum a reusit.

Ei s-au declarat uimiti de traseul urmat de Viitorul, in conditiile in care totul s-a intamplat extrem de rapid.

"Cand un patron de club da afara antrenorul si se pune in locul lui, rar se sfarseste cu bine. Asa ca atunci cand Hagi a decis sa-si creeze un club pe care nu s-a multumit doar sa-l conduca, ci si sa-l antreneze, pesimistii au iesit la inaintare. La sase ani distant, Viitorul Constanta este insa o echipa de top", scrie sursa citata.

Jurnalistii britanici au discutat apoi cu Hagi, care le-a oferit cateva detalii despre munca sa.

"Inca de cand eram fotbalist mi-am dorit sa fac o Academie importanta la Constanta. Obiectivul nostru este sa le oferim copiilor cea mai bun oportunitate de a deveni fotbalisti profesionisti. In acest moment, suntem cei mai buni din Romania", a explicat Hagi.

Regele le ofera conditii juniorilor de la Viitorul, iar 66 dintre ei, cu varste intre 13 si 18 ani, locuiesc intr-un hotel pe care Hagi l-a construit recent.

Hagi a fost intrebat de britanici daca Ianis chiar a meritat banderola de capitan, dar Regele a dat asigurari ca fiul sau nu este favorizat.

Concluzia britanicilor este ca Hagi face o munca bun, astfel ca nu trebuie acuzat de favoritisme.

Cele mai citite

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...
Ultima oră
Pe aceeași temă