12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăLifestyleDin finala Cupei României în Liga a II-a

Din finala Cupei României în Liga a II-a

Universitatea Cluj a fost învinsă cu 1-2 la Galaţi şi a pierdut orice şansă de a mai rămâne în prima ligă.

Clujenii erau obligaţi să învingă pe terenul Oţelului pentru a mai trăi câteva zile cu speranţa că se pot salva de la retrogradare, însă ratările imense pe care Mengolo, Morar sau Calcan le-au avut la Galaţi au îngropat definitiv „şepcile roşii“.

Chiar dacă „U“ a deschis scorul prin Mengolo în prima repriză, pe finalul acesteia Hamroun a restabilit egalitatea cu un lob de generic de la peste 20 de metri.

Ratările clujene au fost răzbunate de Tudorie în repriza secundă, care a marcat golul victoriei moldovene, iar „studenţii“ au retrogradat şi matematic în liga a doua, potrivit ClujToday.ro.

Singurul obiectiv rămas în acest sezon pentru ardeleni este Cupa României, acolo unde elevii lui Adrian Falub vor întâlni pe Steaua Bucureşti în finala din 31 mai.

Cele mai citite

Regele Charles a vizitat marți un centru de tratare a cancerului

Regele Charles al III-lea al Regatului Unit revine la îndatoririle publice pentru prima dată după ce a fost diagnosticat cu cancer. El urmează să...
00:00:28

Tragedie în Londra: Un Băiat de 14 Ani a fost ucis într-un atac cu sabie

Un băiat de 14 ani a decedat marți după ce un bărbat înarmat cu o sabie l-a înjunghiat pe tânăr, pe doi polițiști și...

Boloş: Guvernul a adoptat o OUG cu măsuri de digitalizare. Una se referă la e-Case de marcat

Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a anunţat că Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă cu măsuri de digitalizare, iar prima se referă la e-Case...
Ultima oră
Pe aceeași temă