12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleDunărea Galați, exclusă din competiții de către FRF

Dunărea Galați, exclusă din competiții de către FRF

Clubul de fotbal FCM Dunărea Galaţi, desființat în urma problemelor financiare, a fost exclus din toate competițiile de Comisia de disciplină şi etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

"În baza art. 24 lit. C al. 1 pct. c din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, se sancţionează FCM Dunărea Galaţi cu excluderea din toate competiţiile organizate sub egida Federaţiei Române de Fotbal, ca urmare a neachitării obligaţiilor financiare în termenul regulamentar faţă de creditorii Daniel Sorin Cucu, Cornel Baftoi şi Bogdan Olaru", se arată în decizia forului românesc, postată pe site-ul oficial.

În dreptul rubricii creditorilor este trecut doar numele jucătorului Sorin Cucu, 24 de ani, care a mai evoluat și la Oțelul Galați.

Dunărea Galați a fost desființată anul acesta după clubul nu și-a putut achita datoriile și nu și-a mai putut susține activitatea.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă