14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleEchipa CS Universitatea Craiova anunţă transferul fundașului francez Alexandre Barthe

Echipa CS Universitatea Craiova anunţă transferul fundașului francez Alexandre Barthe

Echipa de fotbal CS Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu fundașul francez Alexandre Barthe, a anunțat clubul din Bănie pe site-ul său oficial, citează Agerpres.

Produs al academiei lui Saint-Etienne, Barthe s-a consacrat în fotbalul din Bulgaria. În tricoul formațiilor Litex Loveci și Ludogoreț Razgrad, Barthe a cucerit șase titluri naționale, trei Cupe și trei Supercupe ale Bulgariei. Fotbalistul are 263 de meciuri la cel mai înalt nivel, între care 23 de partide în cupele europene. A evoluat ultima data pentru Grasshopper, în Superliga elvețiană.

Totodată, CS Universitatea Craiova l-a readus pe mijlocașul Stephan Drăghici, care în prima parte a campionatului a jucat în liga secundă, la CSm Râmnicu Vâlcea, sub formă de împrumut.

”Originar din Slatina, Drăghici (18 ani) este unul dintre vârfurile generației sale, fiind o prezență constantă la loturile naționale U18 și U19. A impresionat în amicalele din această vară, când s-a aflat în probe la Universitatea. El vine de la Școala de fotbal Ardealul Cluj-Napoca”, menționează site-ul clubului craiovean.

Tot sâmbătă, Universitatea anunțase transferurile portarului portughez Pedro Mingote, respectiv al fundașului bulgar Radoslav Dimitrov.

Cele mai citite

Rusia îl urmărește penal pe președintele ucrainean Zelenski

Rusia a deschis o acţiune penală împotriva preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski şi l-a trecut pe lista persoanelor căutate, a relatat sâmbătă agenţia de presă...

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor Pascale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 4 mai 2024, un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante. “Sărbătoarea Sfintelor...

Violență politică în Germania: un eurodeputat social-democrat a fost grav rănit de persoane necunoscute

Un eurodeputat al Partidului Social Democrat (SPD), aflat la putere în Germania, a fost grav rănit de necunoscuţi în timp ce lipea afişe electorale,...
Ultima oră
Pe aceeași temă