14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleEpisod inedit la Cupa Asiei: China a învins naționala lui Olăroiu, ajutată...

Episod inedit la Cupa Asiei: China a învins naționala lui Olăroiu, ajutată de un copil de mingi

Un episod mai puțin cunoscut din timpul meciului China – Arabia Saudită, scor 1-0, a avut loc în repriza a doua la penaltiul ratat de saudiți. Echipa lui Olăroiu a fost la un pas să deschidă scorul, însă portarul chinez a respins balonul după ce a primit sfaturi de la un copil de mingi.

Stephan White, în vârstă de 12 ani, copil de mingi la partida din prima etapă a Grupei B la Cupa Asiei, i-a spus portarului Wang Dalei în ce parte să sară la penaltiul executat de Naif Hazazi, elevul lui Cosmin Olăroiu, potrivit Mediafax.

La scorul de 0-0, sauditul Naif Hazazi a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 62, după ce fusese faultat în careu de Ren Hang. Portarul chinez s-a întors cu spatele la Hazazi şi l-a întrebat pe copilul de mingi în ce parte să sară. White i-a arătat cu degetul lui Dalei să sară în partea sa stângă. Portarul a ascultat de sfatul copilului şi a respins cu piciorul lovitura sauditului.

La finalul partidei, Dalei s-a dus la White şi l-a îmbrăţişat.

Reprezentativa chineză l-a invitat pe White în cantonament pentru a asista la o şedinţă de pregătire.

Reprezentativa Arabiei Saudite, antrenată de Cosmin Olăroiu, a fost învinsă, sâmbătă, la Brisbane, cu scorul de 1-0 (0-0), de naţionala Chinei, într-un meci din grupa B a Cupei Asiei pe Naţiuni.

Golul a fost marcat de Hai, în minutul 81.

Tot sâmbătă, Uzbekistan a învins, la Sydney, cu scorul de 1-0, echipa Coreei de Nord.

Etapa a doua a grupei B programează, miercuri, partidele Coreea de Nord – Arabia Saudită (Melbourne) şi China – Uzbekistan (Brisbane).

Cele mai citite

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...
Ultima oră
Pe aceeași temă