15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleEURO 2016: Elveția și Țara Galilor merg alături de Portugalia în faza...

EURO 2016: Elveția și Țara Galilor merg alături de Portugalia în faza sferturilor

Primul meci al zilei de sâmbătă, din optimile de finală ale Campionatului European, s-a decis la loviturile de departajare, unde Polonia s-a impus cu 5-4 în fața Elveției și s-a calificat în sferturile competiției.

A fost meciul în care s-a marcat poate cel mai frumos gol al acestei competiții: Shakiri a înscris în final, pentru 1-1, cu o reluare fabuloasă din foarfecă și din afara careului.

După timpul regulamentar, scorul a fost egal, 1-1. Polonia a marcat prima prin Blaszczykowski (39'), iar Shaqiri a egalat în minutul 82. Adversara polonezilor în următoarea rundă este Portugalia.

În premiră, în această fază a campionatului, Țara Galilor a trecut cu 1-0 de Irlanda de Nord și a devenit a doua formație care pășește în faza următoare a competiției, dupa ce nord-irlandezii au înscris în propria poartă. 

McAuley a fost autorul nefericitului autogolului din minutul 75. În sferturi, galezii vor juca cu învingătoarea partidei dintre Ungaria și Belgia, o confruntare care debutează duminică, la ora 22.00.

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că activitatea de jurnalist, cu toate valenţele sale, are în sine...

Sub-ocuparea, noul șomaj

În 2023, aproape 100.000 de români erau „sub-ocupați". Intră în această categorie persoane disponibile să lucreze mai multe ore decât o cere locul de muncă...

Directorul CIA se află la Cairo pentru întâlniri privind conflictul din Gaza

Directorul CIA, William Burns, a sosit în capitala egipteană Cairo pentru întâlniri pe tema conflictului din Gaza, potrivit unor surse de la aeroportul din...
Ultima oră
Pe aceeași temă