26.9 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăLifestyleFC Rapid, prima victorie în Liga I în meciul cu Viitorul, scor...

FC Rapid, prima victorie în Liga I în meciul cu Viitorul, scor 2-1

FC Rapid a obținut prima victorie în noul sezon al Ligii I, învingând formația Viitorul cu scorul de 2-1, în deplasare, la Chiajna. În cadrul partdei din cea de a doua etapă au fost acordate nu mai puțin de trei lovituri de la 11 metri.

Rapid s-a impus prin golurile marcate de Emil Dică, minutul 8, care a marcat din penalty și de Ciolacu, minutul 16, care a înscris un gol la vinclu după ce a primit o pasă cu călcâiul de la Negru. Viitorul a avut șansa să-i egaleze pe rapidiști, beneficiind de două penalty-uri, însă doar unul dintre ele a fost transformat.

După ce Bornescu a apărat prima lovitură de la 11 metri a Viitorului, în minutul 19, elevii Bogdan Stelea au marcat în minutul 23, tot din penalty, prin Mitrea. Ratarea din minutul 19 i-a aparținut lui Daminuță.

După un debut de meci lansat, partida și-a pierdut din intensitate pe parcurs și nu a mai fost marcat niciun gol. Cu scorul de 2-1, Rapid obține trei puncte importante la începutul unui sezon în care principalul obiectiv al echipei este evitarea retrogradării. În etapa precedentă Rapid pierduse cu 1-3 în fața Stelei.

Meciul Viitorul – Rapid a avut parte și de o eliminare. Mitriță a fost trimis pe bancă în minutul 90+1 după ce a acumulat două galbene.

Meciul a fost asistat de circa 4000 spectatori. FC Rapid are 3 puncte în clasament, după 2 etape, în timp ce Viitorul are doar 1 punct.

Cele mai citite

Maia Sandu a numit un nou procuror general al Republicii Moldova. Ion Munteanu a câștigat un concurs la care a avut doi contracandidați

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a numit pe Ion Munteanu în funcția de procuror general al Republicii Moldova. Ion Munteanu a obținut această funcție în...

Rusia – Ucraina, ziua 830. Rusia atacă folosind armament produs în Iran, Coreea de Nord și China

În condițiile în care regimul Putin acuză Occidentul că oferă sprijin militar Ucrainei, Rusia atacă Ucraina folosind armament produs în Iran sau în Coreea...

Premierul Ciolacu le-a oferit autografe copiilor, la Palatul Victoria

Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent, în ziua de sâmbătă, 1 iunie 2024, la Palatul Victoria, unde le-a oferit autografe copiilor și s-a fotografiat...
Ultima oră
Pe aceeași temă