14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleFostul star al lui AC Milan, Robinho, anchetat pentru agresiune sexuală

Fostul star al lui AC Milan, Robinho, anchetat pentru agresiune sexuală

Jucătorul brazilian Robinho este anchetat într-un caz de "agresiune sexuală în grup", el fiind audiat la Milano. Brazilianul, care a evoluat în trecut pentru echipe precum AC Milan sau Real Madrid, a negat faptele.

Procurorul Stefano Ammendol, care conduce această anchetă, în care este vizat şi Robinho, a încercat să alfe mai multe detalii cu privire la perioada petrecută de Robinho în Italia pe când juca la AC Milan.

Faptele datează din ianuarie 2013, când Robinho juca la Milan, iar tânăra care a depus plângere avea 18 ani. Potrivit Gazzetta dello Sport, Robinho se afla la un restaurant cu soţia şi cinci prieteni, când tânăra de 18 ani i-a atras atenţia jucătorului, conform Mediafax.

Acesta şi-a condus soţia acasă, iar apoi a revenit la restaurant alături de cei cinci prieteni. Situaţia a degenerat într-o "agresiune sexuală în grup", aşa cum a declarat tânăra, la şase luni de la producerea faptelor.

Robinho, acum în vârstă de 30 de ani, aflat sub contract cu FC Santos, din țara sa natală, s-a mai aflat în centrul unui astfel de incident în 2009, când evolua la Manchester City, dar nu a fost pus sub acuzare.

Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...

Beneficiile săpunurilor naturale bio antiacneice

Acneea reprezintă una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni dermatologice, afectând milioane de persoane la nivel global, indiferent de vârstă sau gen. Caracterizată prin...
Ultima oră
Pe aceeași temă