16.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleFotbalistul brazilian Adriano, anchetat pentru complicitate la trafic de droguri

Fotbalistul brazilian Adriano, anchetat pentru complicitate la trafic de droguri

Atacantul brazilian Adriano Leite Ribeiro, fost star al lui Inter Milan, a fost denunțat de Parchetul din Rio de Janeiro pentru "asociere cu traficul de droguri". Brazilianul, în vârstă de 32 de ani, se află sub contract cu formația franceză Le Havre.

Adriano "face obiectul unui denunţ al ministerului public pentru asociere cu traficul de droguri", a declarat un purtător de cuvânt al Parchetului din Rio, conform Mediafax.

Potrivit ESPN, Adriano este acuzat de Parchet că a cumpărat în 2007 o motocicletă pe numele mamei unui traficat de droguri din Vila Cruzeiro, acesta fiindu-i prieten din copilărie.

Motocicleta era folosită de traficanţi pentru a scoate droguri din favela în care a crescut şi Adriano.

Potrivit ESPN, Adriano, în vârstă de 32 de ani, riscă 15 ani de închisoare.

Parchetul nu a solicitat plasarea în detenţie provizorie a jucătorului, dar a cerut confiscarea paşaportului, invocând un "risc de a fugi" în străinătate.

Potrivit presei braziliene, Adriano se află în Franţa, unde a fost invitat, vinerea trecută, să dea lovitura de începere la meciul Le Havre – Arles-Avignon, din a doua divizie.

Cele mai citite

Scenă în aer liber în curtea interioară a Primăriei Capitalei

Curtea interioară a Primăriei Capitalei se va transforma, sâmbătă, într-o scenă în aer liber, unde vor răsuna melodii celebre din muzica ușoară românească, balade...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

Comisar acuzat de relații sexuale cu o minoră de 13 ani

Un scandal de proporții a izbucnit la Poliția de Frontieră Galați, unde comisarul șef Aurel Mihail Topciu, în vârstă de 47 de ani,...
Ultima oră
Pe aceeași temă