15.7 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăLifestyleFotbalul din Turcia a fost suspendat, în urma atentatului împotriva autocarului Fenerbahce

Fotbalul din Turcia a fost suspendat, în urma atentatului împotriva autocarului Fenerbahce

Fotbalul din Turcia, campionatul, respectiv Cupa, au fost suspendate pentru o săptămână de zile, drept urmare a atentatului împotriva autocarului în care se afla echipa Fenerbahce. 

Campionatul Turciei, dar și câteva partide din Cupă, care trebuiau să se desfășoare săptămâna aceasta, au fost amânate, potrivit presei din peninsulă, citată de Mediafax.

Preşedintele Federaţiei Turce de Fotbal, Yildirim Demiroren, s-a întâlnit astăzi, la sediul forului, cu ministrul Tineretului şi Sportului, Akif Cagatay Kilic, cu preşedintele Asociaţiei Cluburilor, Goksel Gumuşdag, şi cu selecţionerul Fatih Terim. După această întrunire, a avut loc o reuniune a preşedinţilor cluburilor din prima ligă turcă, în prezenţa lui Demiroren, Kilic şi Gumuşdag, în care s-a decis suspendarea campionatului.

Autocarul echipei Fenerbahce a fost atacat cu focuri de armă, sâmbătă seară, în timpul deplasării formaţiei turce la Trabzon, după meciul disputat la Rize cu Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, şoferul vehiculului fiind rănit la cap.

Echipa Fenerbahce a învins sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 5-1, echipa Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei.

Cele mai citite

World Press Photo, cea mai importantă expoziție de fotojurnalism, este expusă la București

Cea de-a 67-a ediție a World Press Photo, cea mai importantă expoziție globală de fotojurnalism, este expusă în Piața Universității din București. Expoziția va putea...

Netanyahu merge înainte: Israelul va face „ceea ce este necesar” în Rafah

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a spus că Israelul va face „ceea ce este necesar” în Rafah, în ciuda opoziției internaționale față de un astfel...

Robert Fico, premierul slovac, este supus unei operaţii “foarte complicate” la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica

Premierul slovac Robert Fico este supus unei operaţii "foarte complicate" la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica, după ce a fost împuşcat de cinci ori...
Ultima oră
Pe aceeași temă