18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO: Cristiano Ronaldo și-a cumpărat un apartament de 18 milioane de dolari...

FOTO: Cristiano Ronaldo și-a cumpărat un apartament de 18 milioane de dolari în Manhattan. Ce vedere are

Fotbalistul de origine portugheză Cristiano Rolando și-a cumpărat un apartament de lux, în New York, pe faimoasa stradă Fifth Avenue. Apartamenul de 18.5 milioane de dolari se află în Turnul Trump și oferă o vedere splendidă către Central Park, potrivit Daily Mail. 

Ronaldo a semnat, miercuri, contractul pentru apartamentul de 2.509 metri pătrați. 

Citește și: TOP 20 Cei mai scumpi fotbaliști din lume în 2015. Messi luptă cu recordurile. Ronaldo, depășit de un nume SURPRIZĂ!

Apartamentul a aparținut, anterior, lui Alessandro Proto, un mogul imobiliar și partenerul de afaceri al candidatului la alegerile prezidențiale din SUA, Donald Trump. 

Ronaldo, în prezent jucătorul anului, ar putea să se mute la o echipă de fotbal din SUA, după ce contractul său cu Real Madrid se încheie în 2018. 

Sports Illustrated a citat mai multe surse anonime, care au spus că fotbalistul în vârstă de 30 de ani se gândește la un transfer. 

Citește și: VIDEO. Cristiano Ronaldo, de nerecunoscut! Face jonglerii, DEGHIZAT, ca să câștige bani

Cristiano Ronaldo este un fotbalist portughez, care evoluează la clubul spaniol Real Madrid și la echipa națională de fotbal a Portugaliei.

Ronaldo este considerat unul din cei mai buni fotbaliști din toate timpurile alături de rivalul său Lionel Messi. Este primul fotbalist portughez care a câștigat Balonul de Aur de trei ori și al doilea jucător după Messi care câștigă Gheata de aur de trei ori.

Deschideți galeria foto pentru a vedea fotografii cu apartamentul lui Ronaldo. 

 

Cele mai citite

Sfânta Lumină va fi adusă, sâmbătă seara, de la Ierusalim

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, sâmbătă seara, de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va...

Inițiative de sustenabilitate care ne atrag atenția. Foto Interviu cu reprezentanții Skanska despre sustenabilitate și clădiri certificate ce acoperă nevoile oamenilor cu dizabilități

1. Care au fost inițiativele cheie de sustenabilitate implementate în cadrul organizației în 2023 și cum au avut impact asupra performanțelor generale ale companiei? Toate...

Joe Biden, discuție telefonică cu Benjamin Netanyahu

Preşedintele american Joe Biden a discutat duminică la telefon cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, prilej cu care şi-a reafirmat angajamentul ferm faţă de securitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă