14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleFranţa şi Elveţia s-au calificat în optimile Cupei Mondiale

Franţa şi Elveţia s-au calificat în optimile Cupei Mondiale

Reprezentativele Franţei şi Elveţiei s-au clasat pe primele două locuri în grupa E a Cupei Mondiale şi s-au calificat în optimile competiţiei, după meciurile disputate, miercuri, cu Ecuador, respectiv Honduras, anunță Mediafax.

Reprezentativa Franţei s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a remizat, scor 0-0, miercuri, pe Maracana, în compania Ecuadorului, în ultima etapă a grupei E a competiţiei.

Din minutul 50, Ecuador a evoluat cu un jucător mai puţin, după ce Antonio Valencia a fost eliminat pentru un fault asupra lui Lucas Digne.

De asemenea, echipa naţională a Elveţiei s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, miercuri, la Manaus, cu scorul de 3-0 (2-0), reprezentativa Hondurasului, în ultima etapă a grupei E a competiţiei.

Golurile elveţienilor au fost marcate de Shaqiri, în minutele 6, 31 şi 71, mai scrie sursa citată.

Clasamentul final al grupei E este următorul: 1. Franţa – 7 puncte, 2. Elveţia – 6 puncte, 3. Ecuador – 4 puncte, 4. Honduras – 0 puncte.

În optimile de finală, Franţa va întâlni Nigeria (în 30 iunie, de la ora 19.00, la Brasilia), iar Elveţia va juca împotriva Argentinei (în 1 iulie, de la ora 19.00, la Sao Paulo).

Cele mai citite

VIDEO. Adina Buzatu ne face ținuta pentru masa de Paște: “Nu arată bine să ai decolteul până la buric!”

Adina Buzatu, stilistă română specializată în vestimentația masculină și nu numai, a vorbit despre ținuta pe care trebuie să o abordăm pentru masa de...

Te-ai săturat de tradiționalul miel canin de Paște și îți place vânatul? Stufatul din canis lupus cu coadă stufoasă e rețeta pentru tine!

Faptul că Paștele a picat atât de aproape de 1 Mai Muncitoresc anul acesta a creat o adevărată criză de miel canin pe...

Două locuințe din localitatea Voroneț au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu a afectat, sâmbătă, în ajunul Paştelui, două locuinţe din localitatea Voroneţ, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă