21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleFRF anchetează cazuri de meciuri trucate în Liga a II-a

FRF anchetează cazuri de meciuri trucate în Liga a II-a

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a demarat o anchetă cu privire la suspiciuni de meciuri trucate în Liga a II-a. Surse din cadrul FRF au spus că sunt luate în vizor 12 partide în sezonul anterior din liga secundă, potrivit Mediafax.

Cele mai multe meciuri suspecte de trucare sunt ale formaţiei Gloria Buzău, două dintre ele fiind disputate de către actuală prim-divizionara FC Voluntari.

Citește și Liga I Etapa a 16-a: Înfrângere, dup 10 ani, pentru Steaua, în fața CFR-ului. Vezi rezultatele

La dosarul înaintat Comisiei de Disciplină a FRF, şi care fi analizat luni, au fost depuse mai multe probe video, cât şi mărturii în scris ale unor jucători.

Din declaraţiile celor care au depus probe reiese faptul că meciurile din Liga a II-a ar fi fost trucate, rezultatele acestora fiind jucate la mai multe case de pariuri din străinătate.

Sursele citate au afirmat că meciurile trucate se află şi în atenţia autorităţilor române, care au recomandat însă ca iniţial cazul să fie analizat de către instanţele sportive.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 796: Zelenski face un apel disperat pentru livrarea rapidă de arme

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a lansat duminică un nou apel către comunitatea internaţională să se grăbească şi să livreze mai multe sisteme de apărare...

Lungul lanț de C(i)olaci al rușinii

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, s-a simțit jignit când a fost numit moldovean, domnia-sa fiind buzoian. La rândul lor,...

Ministerul cercetării și digitalizării a publicat Ghidul solicitantului pentru Investiția 11 

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) a publicat Ghidul solicitantului pentru Investiția 11 din Componenta 7 – Transformare Digitală a Planului Național de Redresare...
Ultima oră
Pe aceeași temă