11.1 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleHamburger SV rămâne în Bundesliga după un meci DRAMATIC pe Wildparkstadion

Hamburger SV rămâne în Bundesliga după un meci DRAMATIC pe Wildparkstadion

Play-out-ul actualului sezon din Bundesliga a avut un deznodământ dramatic, după ce Hamburger a decis soarta dublei manșe cu echipa Karlsruhe SC în prelungirile returului.

Hamburger SV, echipă care era eliminată de FC Rapid în Cupa UEFA, în sezonul fantastic din 2006, a cunoscut o formă slabă în ultimii ani. Echipa din nordul Germaniei a terminat pe locul 16 campionatul, ceea ce a trimis-o în play-out-ul Bundesliga, acolo unde a întâlnit echipa de pe locul 3, din al doilea eșalon, Karlsruhe SC.

Hamburger s-a impus cu scorul de 2-1, pe terenul lui Karlsruhe, după ce în tur meciul se încheiase cu scorul de 1-1. Karlsruhe a avut în mână calificarea în Bundesliga, după ce în minutul 78 al returului a deschis scorul prin Yabo. Fanii au fost în delir cu gândul la o revenire în Bundesliga, după o absență de 6 ani. Totul a luat o întorsură dramatică, după ce în minutul '90+1, Diaz a egalat și a readus-o pe Hamburger în meci. Calificarea a fost tranșată în reprizele suplimentare, când Muller a făcut 2-1, în minutul 115.

În acest sezon, au retrogradat din prima ligă germană echipele Freiburg, care în urmă cu un an juca în Liga Europa, și Paderborn. Au promovat în locul lor, în Bundesliga, echipele FC Inglostadt 04 și SV Darmstadt 98.

Campioana Germaniei în acest sezon este Bayern Munchen, care a câștigat și Cupa Germaniei, iar în Liga Campionilor s-a oprit în semifinale.

Cele mai citite

Gabriela Firea își depune candidatura la funcția de primar general, în prezența lui Ciolacu

Gabriela Firea își depune oficial candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei, în ziua de duminică, 28 aprilie 2024. Evenimentul se va desfășura la...

CSM Bucureşti – Metz 24-27. „Tigroaicele”, aproape de eliminarea din Liga Campionilor

Formația de handbal feminin CSM Bucureşti este foarte aproape de eliminarea din Liga Campionilor, după ce a pierdut prima manșă a sferturilor de finală...

Messi, de neoprit în America! Argentinianul a reușit o nouă dublă și e golgheter în MLS

Lionel Messi a contribuit decisiv la victoria lui Inter Miami cu scorul de 4-1 în faţa lui New England Revolution, după ce a marcat...
Ultima oră
Pe aceeași temă