18.9 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleHazard, jucătorul anului în Anglia. Cine este în primul 11 al sezonului

Hazard, jucătorul anului în Anglia. Cine este în primul 11 al sezonului

Internaţionalul belgian Eden Hazard, care evoluează pentru Chelsea Londra, a primit titlul de cel mai bun jucător al anului 2015 în Premier League, din partea Asociaţiei Fotbaliştilor Profesionişti.

Hazard a contribuit decisiv la mijlocul terenului și mai ales pe faza ofensivă în succesele echipei sale. El a înscris 18 goluri în acest sezon, dintre care 13 doar în Premier League. Tot în campionat el a reușit și 8 pase de gol, în timp ce cel mai bun pasator al campionatului rămâne colegul său de la Chelsea, Fabregas, cu 16 astfel de reușite. 

Chelsea, echipa care se află pe primul loc, cu un avans de 10 puncte, cu 5 meciuri rămase de disputat până la finalul sezonului, are totodată și cei mai mulți jucători în echipa anului, șase la număr.

Echipa anului în Premier League: Branislav Ivanovici, John Terry, Gary Cahill, Eden Hazard, Nemanja Matici, Diego Costa (toți la Chelsea), David de Gea (Manchester United), Ryan Bertrand (Southampton), Philippe Coutinho (Liverpool), Alexis Sanchez (Arsenal) şi Harry Kane (Tottenham Hotspur).

Manchester City, campioana en-titre și principala candidată la locul 2, nu a avut niciun jucător votat în cel mai bun 11.

 

 

Cele mai citite

Peste 7.000 de kilograme de carne de miel cu prețul începând de la 34,99 lei/ kg vor fi livrate online de Freshful

Sărbătorile sunt un prilej perfect pentru a petrece timp în familie, iar preparatele tradiționale sunt la mare căutare. Rețetele de ciorbă de miel, tocăniță...

Primarii ar putea avea mandat de 5 ani, dacă deputații votează legea

Proiectul de lege care prevede mandate de 5 ani pentru primari, viceprimari, consilieri locali și județeni, respectiv președinți și vicepreședinți de consilii județene ar...

Sfaturi și Recomandări pentru Părinți

În fiecare an, cercetările în domeniul nutriției infantile aduc noi descoperiri și înțelegeri, contribuind la îmbunătățirea alimentației pentru bebeluși și copii mici. O...
Ultima oră
Pe aceeași temă