22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleLiga I: Chiajna - Dinamo, meci încheiat înainte de expirarea timpului regulamentar

Liga I: Chiajna – Dinamo, meci încheiat înainte de expirarea timpului regulamentar

Etapa a V-a a Ligii I a debutat cu probleme, după ce partida Concordia Chiajna – FC Dinamo, scor 0-0, a fost întreruptă cu 2 minute înainte de final din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor la adresa arbitrului central. 

Dinamo a obținut doar o remiză la Chiajna, împotriva uneia dintre cele mai în formă echipe din afara top 5 a Ligii I. Elevii lui Stoican nu au dat semne că ar mai fi putut schimba multe în cele 2 minute luate de centralul partidei.

Istvan Kovacs a fluierat expirarea timpului de joc după ce i-a avertizat de două ori pe căpitanii celor două echipe că va face acest lucru dacă va mai fi fluierat de suporteri. A fost al doilea meci în Liga I, din acest sezon, în care Kovacs este fluierat, motiv pentru care centralul a tranșat partida în minutul 90+1 și a ieșit nervos de pe teren.

Fanii lui Dinamo, prezenți pe stadionul din Chiajna, au avut mai multe scandări xenofobe la adresa populației de etnie maghiară, astfel că centralul Kovacs, vizibil deranjat, le-a dat căpitanilor celor două echipe un prim avertisment în minutul 88, după care scandările au continuat. După ce a arătat 3 minute de prelungiri, centralul a întrerupt meciul din primul minut.

Flavius Stoican a fost trimis în tribune la un moment dat, el părăsind banca de rezerve după lungi discuții cu arbitrii. De asemeni Lazăr, de la Dinamo, a fost eliminat în minutul 76.

Într-un meci care până aproape de final a evoluat fără incidente, Dinamo nu a mai fost la fel de agresivă precum în primele meciuri. Dinamoviștii riscă să piardă locul 4, ocupat în prezent.

Cele mai citite

Un grup de filipinezi a sărbătorit paștele ortodox cu drob și cu pachețele de primăvară

România devine o a doua casă pentru mulți imigranți, iar aceștia își împletesc tradițiile din țările lor de origine cu cele românești. Spre exemplu,...

VIDEO. Tenis sau fotbal? Al Nassr, victorie clară împotriva Al Wehda. Cristiano Ronaldo bifează al 66-lea hat-trick din carieră

Cristiano Ronaldo continuă să impresioneze în campionatul Arabiei Saudite, demonstrând încă o dată de ce este considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din...

Polonia primește în anul 2024 primul avion F-35. România se pregătește să semneze contractul cu SUA

Primul avion F-35 destinat Forțelor Aeriene ale Poloniei va fi livrat acestei țări în anul 2024 iar România se pregătește să semneze un contract...
Ultima oră
Pe aceeași temă