15.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleLiga I: Stoican a fost demis de la Dinamo. Rednic, noul antrenor

Liga I: Stoican a fost demis de la Dinamo. Rednic, noul antrenor

Flavius Stoican și conducerea FC Dinamo au reziliat de comun acord înțelegerea pe care o aveau. Derbiul cu Steaua, pierdut cu scorul de 1-3 a fost decisiv pentru soarta lui Stoican.

Flavius Stoican s-a aflat la cel de-al doilea mandat al său la Dinamo în decursul acestui sezon. Primul mandat al lui Stoican a fost între septembrie 2013 – noiembrie 2014, după care banca tehnică a fost preluat de intermediarul Ionel Dănciulescu. Mihai Teja a prins doar 5 meciuri oficiale în returul campionatului, ca la data de 12 martie Stoican să revină la Dinamo.

“Am venit la Dinamo, ca și în primul mandat, cu inima deschisă și am încercat să fac totul pentru a urca echipa în clasament. Am venit într-un moment greu, luând echipa din mers, după trei etape din returul campionatului. Din păcate, lucrurile nu au ieșit așa cum mi-am propus. Mulțumesc clubului Dinamo pentru șansa oferită și le urez mult succes viitorului antrenor și tuturor foștilor colegi și elevi”, a declarat tehnicianul, potrivit site-ului oficial al clubului.

În cel de-al doilea mandat al său Stoican a antrenat echipa în 10 meciuri oficiale (LIga I) și un amical, obținând rezultatele: 2-5 (victorii – înfrângeri), 3 egaluri – Liga I, 0-6 (amical Debrecen).

Noul antrenor al lui Dinamo va fi Mircea Rednic. Conducerea a negociat zilele acestea cu Rednic, după ce tehnicianul și-a reziliat contractul cu FC Petrolul, la începutul acestei săptămâni. Rednic a mai antrenat echipa din Ștefan cel Mare, între 2006-2007, când a DInamo câștiga ultimul său titlu de campioană, şi în 2008-2009.

Cele mai citite

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...
Ultima oră
Pe aceeași temă