16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleLIVE TEXT. EURO 2016: Franța - Islanda, ultimul sfert de finală, 5-2....

LIVE TEXT. EURO 2016: Franța – Islanda, ultimul sfert de finală, 5-2. Înfruntarea Franța – Germania este cea de-a doua semifinală

Franța a învins-o clar cu 5-2 pe Islanda în ultima reprezentație a sferturilor de finală la Euro 2016. Gazdele turneului asu condus și cu 4-0 acesta fiind de altfel și scorul pauzei.

Franța are acum în față un adversar de calibru în faza semifinalelor pe campioana mondială Germania.Franța și Germania e vor întâlni săptămâna viitoare la Marsilia pe Stade Velodrome în poate cea mai așteptată semifinală la un Campionat European. Cele două naționale nu s-au mai întâlnit niciodată în această fază la un turneu final de campionat european.

Meciul dintre Franța și Islanda pote fi urmărit în format LIVE TEXT pe site-ul www.romanialibera.ro de la ora 22:00!

………………………………………………………………………………………………………….

Min 90 FINAL: Franța-Islanda 5-2 și francezii vor juca în compania Germaniei în semifinale!!!

Min. 83 – ULTIMA SCHIMBARE ISLANDA. A ieșit 

Min. 80 – ULTIMA SCHIMBARE FRANȚA. A ieșit Payet, a intrat KINGSLEY COMAN

Min 84 GOOOOOOOL Islanda și scorul devine 5-2!!! Marchează Bjarnason.

Min. 80 – ULTIMA SCHIMBARE FRANȚA. A ieșit Payet, a intrat KINGSLEY COMAN

Min. 75 – CG UMTITI pentru un fault comis la mijlocul terenului asupra lui Gudmundsson.

Min. 72 – A DOUA SCHIMBARE FRANȚA. A ieșit Koscielny, a intrat MANGALA

Min. 70 – Contraatac rapid al francezilor, Sissoko l-a deschis excelent pe Payet pe dreapta, acesta a înaintat, a intrat în careu, dar în loc să-i paseze lui Sissoko, aflat liber în centrul careului, a reluat pe colțul scurt și islandezii au acordat corner. 

Min. 63 – OCAZIE ISLANDA. Ingason a fost aproape de a marca un gol pe care nu l-ar fi uitat niciodată, dar Lloris a avut un reflex uluitor.

Min. 61 – PRIMA SCHIMBARE FRANȚA. A ielit Giroud, a intrat GIGNAC

MIN 60 – GOOOOOL de această dată marchează Franța prin același Giroud. Este cea mai mare diferență de scor la Euro 2016!!!

MIN. 56 – GOOOOOL ISLANDA: 4-1, SIGTHORSSON. Atacantul celor de la Nantes a reluat foarte bine, fără preluare, din creul mic, după o centrare foarte bună a lui Sigurdsson.

Min. 50 – Orice accelerare a francezilor în jumătatea de teren, dar mai ales în careul islandezilor provoacă panică. La fel s-a întâmplat și la faza aceasta, doar că șutul lui Payet, de pe linia careului de 16 metri a trecut peste transversală. Faza a plecat de la Griezmann, de pe stânga.

Min. 46 – A început repriza a doua. 

La Paris este pauză!!!!

Min 45 – Grizman – GOOOOOOOL si scorul este 4-0!!!!

Min 43 – Dmitri Payet marchează pentru Franta…GOOOOOOOL

Min. 39 – Frumoasă acțiune a lui Payet, acesta l-a întors elegant pe Saevarsson, după care a centrat la marginea careului de unde Matuidi a încercat o reluare din prima, însă a lovit defectuos balonul, care s-a dus pe lângă poartă.

Min. 38 – Suporterii islandezi sunt la înălțime. Nu sunt deloc afectați de scorul de pe tabelă, ba chiar au intrat în jocul gazdelor: fac valuri și cântă neîntrerupt.

Min. 30 – Încă din start, Franța i-a oferit Islandei oportunitatea de a ataca. Acest fapt i-a cam încurcat pe elevii lui Lagerback, care nu se așteptau la o astfel de strategie din partea lui Deschamps.

Min. 25 – OCAZIE ISLANDA. Bodvarsson a reluat periculos din interiorul careului francezilor, după un aut bătut excepțional de la margine de Gunnarsson.

Min 20 – GOOOOOOL FRANȚA: 2-0, POGBA. Starul francez marchează cu capul primul său gol la Euro 2016.

Min. 12 – GOOOOOL FRANȚA: 1-0, GIROUD. Atacantul francez a marcat cu stângul, din interiorul careului, la colțul lung.

Min. 6 – Francezii n-au întârziat mult și au replicat prin ”coșmarul” României, Dimitri Payet, care a șutat dar Haldorsson a prins în doi timpi.

Min. 3 – Primul șut pe spațiul porții le-a aparținut islandezilor. Sigurdsson a șutat din întoarcere, de undeva de pe linia punctului cu var, cu dreptul, dar nu suficient de tare sau plasat pentru a-l învinge pe Lloris.

Gazdele au început prudent în timp ce islandezii nu par că vor doar să se apere

Min. 1 – A început partida. Lovitura de start le-a aparținut francezilor. 

Cele mai citite

Comisia Europeană a aprobat ajutorul de 95,3 milioane euro acordat de România companiei aeriene TAROM

Comisia Europeană a aprobat, luni, planurile României de a acorda transportatorului aerian naţional deţinut de stat, TAROM, un ajutor de restructurare în valoare de...

Actorul francez Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru agresiune sexuală

Actorul francez Gerard Depardieu a fost interogat de poliție în legătură cu agresiuni sexuale asupra a două femei, au declarat surse din cadrul poliției,...

Ce poți face în cea mai lungă vacanță școlară?

În perioada de dinaintea celei mai lungi vacanțe școlare din ultimele Sărbători de Paști, părinții au luat cu asalt agențiile de turism pentru a-i...
Ultima oră
Pe aceeași temă