15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleNeuer, despre lupta pentru Balonul de Aur: Nu sunt manechin care pozează...

Neuer, despre lupta pentru Balonul de Aur: Nu sunt manechin care pozează în lenjerie intimă!

Portarul german Manuel Neuer, unul dintre cei trei finaliști ai Balonului de Aur 2014, nu se consideră favorit deoarece nu reprezintă un brand internațional Messi sau Ronaldo și nici nu este manechin.

Cu toate că a avut un sezon aproape perfect, campion mondial cu Germania și câștigător al Bundesligii și cupei cu Bayern Munchen, Neuer nu se consideră favorit la câștigarea Balonului de Aur în 2014, pentru care se mai află în cursă portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid) și argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona).

''Să spunem lucrurilor pe nume: nu sunt în mod cert favorit, a declarat Neuer. Ceilalți doi sunt branduri internaționale și sunt clar avantajați. Eu sunt doar un portar, nu sunt ambasadorul unei mărci sau manechin care pozează în lenjerie intimă'', a declarat portarul lui Bayern, în vârstă de 28 de ani, pentru Suddeutesche Zeitung.

Cristiano Ronaldo a câștigat de două ori Balonul de Aur în cariera sa, în timp ce Lionel Messi este jucător cu cele mai multe astfel de trofee, 4. Câștigătorul Balonului de Aur 2014 va fi decernat pe 12 ianuarie la Zurich.

Cele mai citite

Ursula von der Leyen ar putea interzice TikTok dacă ar obține un nou mandat în fruntea Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la preşedinţia Comisiei Europene şi actualul preşedinte al acestei instituţii, Ursula von der Leyen, a declarat luni că nu...

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă