19 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestylePreședintele Bayern Munchen: Guardiola nu va fi demis niciodată. Ce a promis...

Președintele Bayern Munchen: Guardiola nu va fi demis niciodată. Ce a promis spaniolul!

Bayern Munchen, echipa care a dat cei mai mulți jucători campioanei mondiale, Germania, s-ar putea confrunta cu o problemă de efectiv la lot, după ce o parte dintre titulari au avut o vacanță mult mai scurtă. Antrenorul Pepp Guardiola are însă soluția la această problemă, el fiind apreciat de oficialii clubului pentru capacitățile sale.

Karl-Heinz Rummenigge, președintele Bayern Munchen, a vorbit despre relația cu Guardiola, despre care a declarat că nu va fi demis niciodată de pe banca tehnică a grupării germane, potrivit publicației Welt am Sonntag, citată de Mediafax.

Contractul fostului antrenor al FC Barcelona, venit anul trecut la Munchen, expiră la finalul sezonului 2015/2016. Întrebat cine va fi antrenorul echipei Bayern în mai 2015, preşedintele a răspuns: "Pep Guardiola. Va fi antrenorul nostru şi la 30 iunie 2016. Cel puţin până când contractul său expiră".

Jurnaliştii germani susţin că Bayern Munchen a avut dificultăţi în campionat, după ediţiile din 2006 şi 2010 al Cupei Mondiale, mai ales că a avut mulţi jucători la turneele finale. În acest an, Germania a câştigat titlul mondial, având mulţi jucători de la Bayern, care vor avea o vacanţă mai scurtă.

"Pentru jucători nu este uşor să o ia de la zero după o vacanţă scurtă. Însă, din fericire, avem un antrenor care se acomodează la orice situaţie. El mi-a spus: «Ştiu ce trebuie să fac când vor veni». Pep are experienţă din 2010, când Spania a devenit campioană mondială, iar jucătorii săi au revenit la Barcelona cu puţin timp înainte de reluarea campionatului", a spus Rummenigge.

Cele mai citite

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă