33.9 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăLifestylePreşedintele Ghanei, John Mahama, cere comisie de anchetă după eliminarea naţionalei de...

Preşedintele Ghanei, John Mahama, cere comisie de anchetă după eliminarea naţionalei de la Cupa Mondială

Preşedintele Ghanei, John Mahama, a decis, vineri, crearea unei comisii de anchetă, după eliminarea naţionalei acestei ţări de la Cupa Mondială din Brazilia, informează B1Tv.

"Trebuie să înfiinţăm o comisie pentru a face lumină cu privire la participarea Ghanei la această Cupă Mondială. Trebuie să analizăm procesul de la început până la sfârşit", a declarat John Mahama, informează AFP. 

Mahama a făcut un apel la reconstrucţia echipei şi le-a cerut compatrioţilor săi să susţină în continuare naţionala, în ciuda eliminării.

Reprezentativa Ghanei a fost eliminată de la Cupa Mondială după faza grupelor, înregistrând două înfrângeri (1-2 cu SUA şi 1-2 cu Portugalia) şi o remiză (2-2 cu Germania).

Înaintea ultimei partide din grupă, cu Portugalia, doi jucători importanţi ai Ghanei, Kevin Prince Boateng şi Sulley Muntari, au fost excluşi din lot din motive disciplinare.

Cele mai citite

Asociația Prosumatorilor va participa la elaborarea legislației pentru dezvoltarea Comunităților de Energie din România

Asociația Prosumatorilor si a Comunităților de Energie (A.P.C.E.) va participa la elaborarea legislației privind dezvoltarea Comunităților de Energie din România. A.P.C.E. anunță că, în această...

Crește acciza la carburanți. Benzina și motorina se vor scumpi

Acciza la carburanți va crește în România de la data de 1 iulie 2024 ceea ce înseamă că, foarte probabil, prețurile la pompă se...

Animale politice în călduri electorale

Această campanie electorală pare a fi marcată de simbolistica echitației. Candidații încalecă trotinete, biciclete, motorete, motociclete, cai de rasă. Însă adevăratul vehicul încălecat este de...
Ultima oră
Pe aceeași temă