16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleSancţiuni drastice după incidentele de la Petrolul- Steaua. 14 suporteri sunt interzişi...

Sancţiuni drastice după incidentele de la Petrolul- Steaua. 14 suporteri sunt interzişi pe stadioane, Petrolul -amendat

Jandarmeria a aplicat sancţiuni drastice clublui Petrolul dar şi suporterilor după incidentele de aseară, de la meciul dintre Petrolul şi Steaua, din etapa a opta a Ligii Întâi.

Clubul Petrolul  a fost amendat cu 10 000 de lei pentru incidentele de aseară, iar firma de pază este şi ea bunăp de plată- trebuie să achite 1000 de lei. Patru persoane au fost identificate şi s-au ales cu acte de sesizare pentru deţinerea şi folosirea materialelor pirotehnice. Jandarmeria a amendat 14 persoane pentru vânzarea de bilete la suprapreţ, ascunderea feţelor cu diverse articole vestimentare sau pentru că au aruncat cu diverse obiecte pe terenul de joc sau în oficiali, jucători şi forţe de ordine. În total, cei 14 trebuie să plătească 7100 de lei. Alte 14 persoane au primit interdicţia de a participa la evenimente sportive pentru perioade cuprinse între 6 luni şi un an.

Jandarmeria Mobilă Ploieşti are veşti proaste pentru suporterii care au făcut scandal aseară- în perioada următoare va continua indentificarea şi tragerea la răspundere a celor care au încălcat legea stadioanelor.

 

Cele mai citite

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă